כללי מדבקה ללהקה

• הוסף לסימניות
הכנתי מדבקה לחברים שיש להם להקב בסגנון אתני מה דעתכם ?

קבצים מצורפים

• כרטיס א.jpg
    KB 126.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כיוון יפה, אבל כדאי להמשיך...
נניח, את המילים "האחים בכר" הייתי מעבדת יותר, כך שיעמדו בצורה יותר נעימה, יותר זורמת ויותר מעניינת.
את הפרטים למטה הייתי כותבת בכתב שונה וממרכזת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכל ממורכז אז למה הפרטים בצד?
מרכזי גם אותם

ככ חפשי פונט מתאים יותר גם לטלפון וגם באנגלית
שיישתלבו יותר טוב עם הפונט בעברית

• הוסף לסימניות
בס"ד
עיצוב מעניין. דגם ענתיקה ,ומזכיר לי משום מה קצת את צה"ל, אולי בגלל הפונט של החברים ואולי כי הויזואל הכללי קצת בצורה דיסקיט...
בכל אופן, אפשר לנסות להוסיף קצת חיים, אולי את לב הסמל לצבוע בטורקיז שבכפתורים, שהומלץ לפרום.
חוץ מזה, באמת עבודה יפה. יישר כוח

• הוסף לסימניות
הכיוון נכון אבל א. הפונט להחליף למשהו יותר אתני ככה זה כיוון של מוסיקה אלטרנטיבית
ב. הטישטוש במסגרת צורם
ג. הכפתורים בצדדים, כרגע, לא מוסיפים הרבה
ד. הייתי מנסה צבעים אחרים לעיטור הפנימי
תעלה לראות את העיצוב הסופי, זה מסקרן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה !
כדאי לטעמי להקטין את הכפתורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה