כללי מדבקה לקרוטונים

• הוסף לסימניות
חו"ד על מדבקה לקרוטונים

קבצים מצורפים

• Croutons.jpg
    KB 372.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
כל מילה תגרע!
(ולמרות זאת... אולי כדאי לבדוק אופציה אחרת לעיגול התוחם את 4 היתרונות של המוצר בצד שמאל למטה)

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
כיף לראות יצירות כאלו!!
(מיד הפריע לי העיגולים שם בצד. לא כ"כ מתאים לסגנון העיצוב הכללי)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד! זה ממש מרשים...
נכתב ע"י album;1028833:
(מיד הפריע לי העיגולים שם בצד. לא כ"כ מתאים לסגנון העיצוב הכללי)

גם לי זה מאד הפריע, נראה לי שאפשר לוותר עליהם.:confused:

• הוסף לסימניות
כנ"ל מה שכתבו כולם. מהמם. חוץ מהעיגולים (?) בצד השמאלי.

• הוסף לסימניות
יפה מאד , משהו מפריע לי עם הצלחת אולי כדאי להקטין אותה מעט?

• הוסף לסימניות
יש לך את זה!!

גם לי הפריע המסגרת של הערכים למטה בצד שמאל.
אולי תלך על מסגרת של הלוגו וכדו'.

• הוסף לסימניות
במבט שני העיגולים בצד הם בצורה של עלה, נכון?
אבל הם לא מספיק ברורים.
אז או שתתן לזה צורה ממש ברורה של עלה, או משהו פשוט כמו עיגול או ריבוע מעוגל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה