- הוסף לסימניות
איך מגדירים מדבקות ג'לי בעליאקספרס?
לא הצלחתי למצא...
תודה!
לא הצלחתי למצא...
תודה!
יוצא הרבה יותר יקר מבארץיש למטה עוד סוגים.![]()
US $4.99 |יפה PVC קריסטל ג 'לי מדבקות דקורטיבי Cartoon רך מדבקות DIY צעצועי ילדים לקשט ציור בני ובנות גמול|מדבקות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
קצת יותר בזול?אפשר למצוא קצת יותר זול בחפירה נוספת.
אגב- תראו בהזמנות, כולם מהארץ..
כל מי שהזמין הוא מהארץ,ולא הבנתי תמשפט השני
בחנות מקס 20 ברבי עקיבא בני ברק ניתן להשיג מדבקות ג'לי 3 ב 10איך מגדירים מדבקות ג'לי בעליאקספרס?
לא הצלחתי למצא...
תודה!
@חדוי פלבני איפה זה שופ שופ?לא מצאתי יותר זול .
בארץ יש באושר עד 8.9 ש"ח
שאר החנויות בין 10-12 ש"ח
ובשופ שופ יש ב 4 ש"ח אבל לא בובות. כן יש שם דגמים יפים של חיות, לבבות, פרחים, מכוניות.
יש בב"ב במרכז רימונים, ובי-ם בקומה עליונה של התחנה המרכזית.@חדוי פלבני איפה זה שופ שופ?
הבת שלי משגעת אותי כבר שבוע על המדבקות האלה
ברחוב חזו"א 15 בני ברק@חדוי פלבני איפה זה שופ שופ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים