דרוש מידע מדבקות ג'לי

• הוסף לסימניות
אפשר למצוא קצת יותר זול בחפירה נוספת.
אגב- תראו בהזמנות, כולם מהארץ..

• הוסף לסימניות
מצאתי פעם מחיר זהה לארץ.

כוונתי שלמרות המחיר הזה אנשים מהארץ קונים שם,
וכנראה שיש להם סיבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התכוונתי,
שגם המחיר יהיה ריאלי..
בארץ זה הרבה יותר זול
ובלי לחכות חודשיים:(
חשבתי אולי לא הצלחתי לחפש נכון..
כי תכלס, לא מתאים לאלי על המחיר הזה

• הוסף לסימניות
לא מצאתי יותר זול .
בארץ יש באושר עד 8.9 ש"ח
שאר החנויות בין 10-12 ש"ח
ובשופ שופ יש ב 4 ש"ח אבל לא בובות. כן יש שם דגמים יפים של חיות, לבבות, פרחים, מכוניות.

• הוסף לסימניות
הקישור הראשון זה מדבקות ג'לי?
מסובך לראות אם זה מרקם ג'לי
(הקישור השיני מדבקות מהממות אבל לא ג'לי..)

• הוסף לסימניות
וואי תודה בדיוק מה שאני מחפשת

• הוסף לסימניות
לא מצאתי יותר זול .
בארץ יש באושר עד 8.9 ש"ח
שאר החנויות בין 10-12 ש"ח
ובשופ שופ יש ב 4 ש"ח אבל לא בובות. כן יש שם דגמים יפים של חיות, לבבות, פרחים, מכוניות.
@חדוי פלבני איפה זה שופ שופ?
הבת שלי משגעת אותי כבר שבוע על המדבקות האלה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה