מדבקות לגיהוץ

• הוסף לסימניות
משהי יודעת היכן אפשר להשיג באזור בני ברק מדבקות לגהוץ על בגד( הדפסת לוגו\כתוב וכד' וכשמגהצים זה נדבק לבגד)?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shevi100;1218668:
אני קניתי באופיס דיפו
תודה רבה, אם לא תהיה לי ברירה אצטרך ללכת לשם, אבל אם משהו יודע על משהו יותר בתוך בני ברק, אשמח מאוד לשמוע.

ושוב, תודה

• הוסף לסימניות
אין לאף אחת מידע היכן קונים מדבקות כאלו באזור בני ברק? זה דחוף לי לפורים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש בקשת פרינט (אני לא יודעת אם יש את החנות הזו בבני ברק היא קימת באשדוד)

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני הרבה מאד זמן בחנות של מחשבים, ציוד הקפי וכאלה. היה להם גם את זה. לא זוכרת איפה.

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע עשיתי את זה
בפוטו ספיד בבני ברק
עלה לי 30 שקל
יצא מקסים,
הם עושים את זה במקום

(בשונה מחנויות שמדפיסות רק על חולצת טריקו לבנה, אני הבאתי את החולצה והם הדפיסו(

• הוסף לסימניות
יש בסוף ר' עקיבא חנות עם דגמים מקסימים!

יודעת לכוון גישה למקום אין לי מושג מה שם החנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1220055:
יש בסוף ר' עקיבא חנות עם דגמים מקסימים!

יודעת לכוון גישה למקום אין לי מושג מה שם החנות...

דגמים של מה?

והיכן בסוף ר' עקיבא, קרוב לז'בוטינסקי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה