מדבקות להזמנות

• הוסף לסימניות
אנחנו ב"ה לפני חתונה והגיע תור ההזמנות. תיכננו להדפיס את כל הכתובות ע"ג ההזמנה (שני קיפולים) רק שלא לקחנו בחשבון, שהדף הוא דף מבריק והדיו נמרח בצורה לא יפה גם אחרי יבוש.
מדבקות לבנות אנחנו לא כ"כ רוצים (דף בז')
מה חברינו המלומדים יכולים להציע לנו? יש מדבקות שקופות להדפסה ביתית?

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;766953:
יש מדבקות שקופות להדפסה ביתית?

ודאי!
יש מדבקות ללייזר ויש להזרקת דיו, בכמה גדלים שונים.
קצת יותר יקר ממדבקות לבנות [לא זוכרת מחיר, אבל לא זיל הזול].
הרבה מאד כבר השתמשו בשיטה הזו להזמנות צבעוניות.

מזל-טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri012;766971:
ודאי!
יש מדבקות ללייזר ויש להזרקת דיו, בכמה גדלים שונים.
קצת יותר יקר ממדבקות לבנות [לא זוכרת מחיר, אבל לא זיל הזול].
הרבה מאד כבר השתמשו בשיטה הזו להזמנות צבעוניות.

מזל-טוב!
איפה ניתן להשיג? אני בני ברקית

• הוסף לסימניות
אין לכם מושג איפה?
בררתי בכמה חנויות דפוס בבני ברק. הם רוצים 3-4 ש"ח לדף מדבקות לא מחולק ואף אחד לא מבטיח לי שזה לא ימרח.
מה כן אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
המחיר של מדבקות שקופות הוא כ-4 ש"ח לדף.
מנסיון שעשיתי פעם - הדפסה בלייזר יצאה מאד יפה, בהזרקת דיו - נמרח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מכירה חנויות בבני ברק, אבל בירושלים יש בכל החנויות הגדולות למכשירי כתיבה. [וכמובן גם ברשתות, קרביץ, גרפוס וכו']
המחיר, כמו שציינת 3-4 ש"ח לדף. יש מחולק. וזה לא נמרח.
כמובן בתנאי שאת קונה אותן מתאימות לסוג המדפסת שלך [לייזר/הזרקת דיו]

אה... ואת צריכה להגדיר בהדפסה שזה דף גלוסי כדי שלא יימרח.

• הוסף לסימניות
יש מדבקות שקופות להזרקת דיו וצריך להדפיס עליהן בהגדרה של דף פוטו פלוס גלוסי וכך זה לא נמרח.
מדבקות שקופות לגמרי אני נתקלתי רק בדף שלם (לא מחולק) והמחיר כ- 4 ש"ח לדף בודד או 2 בקנית חבילה של מאה דפים.
אבל יש דפי מדבקות מחולקים עם מדבקות חצי שקופות - כלומר הצבע שקוף אך עמום משהו (כמו זכוכית מחוסמת אולי...)
הן מאד יפות - הקצוות מעוגלים, אך מאד מאד יקרות (נדמה לי 7-8 ש"ח לדף)

אגב, ניסיתם להדפיס על ההזמנות בהגדרת דף פוטו? יתכן שזה יפתור את בעיית המריחה.

ועוד אגב, אם יש לך מדפסת צבעונית, אפשר לתת מילוי למדבקה בצבע של דף ההזמנה, בד"כ זה יותר זול ממדבקות שקופות.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
ניסיתי להגדיר את המדפסת על מצב של דף פוטו פלוס גלוסי וזה הדפיס מקסים בלי צורך במדבקות בכלל.
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;767456:
כלומר הצבע שקוף אך עמום משהו (כמו זכוכית מחוסמת אולי...)
כנראה התכוונת לזכוכית חלבית... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה