אפשר לקבל פרטים ממי הזמנת?אני השתמשתי בחברת CREST
מעולות!! תוך כמה ימים כולם שאלו אותי איפה עשיתי הלבנת שיניים.
זה גורם לרגישות קלה בשיניים כששותים חם או קר אבל זה עובר עם הזמן.
לגבי מודיעין עילית אני לא בטוחה אבל לפעמים מתפרסם בידיעונים.
(התמונה סתם מהאינטרנט)
![]()
לכמ הזמן ההלבנה נשארה?וואו זה היה מזמן.
אין לי אותם
וואו באמת? לא ידעתי. אז למה הם נועדו בכלל?בכלל שימוש מופרז בכול מיני משחות שיניים מלבינות שמעתי מרופא שלא מומלץ.
תודה על ההסבר המפורט!!! שאלה לי אליך- לא אמורים להוריד את זה אחרי שלושים דקות? ולמשך כמה זמן השיניים שלך נותרו לבנות?אצלי כמה שנים.
אבל זה תלוי באיך מטפלים בשיניים ובמה שמכניסים לפה:
עישון - גורם לשיניים להיות צהובות
קפאין גם.
דברים חומציים כמו משקאות או לימון , עגבניה.
בכלל שימוש מופרז בכול מיני משחות שיניים מלבינות שמעתי מרופא שלא מומלץ.
פעם אמרו לשים סודה לשתיה על השיניים ולשפשף - לא מומלץ בכלל!!! (לא משהו מרופא אבל מנסיוני) הסודה לשתיה מוריד שכבות מהשיניים והם נהפכות לרגישות יותר.
אני ממילצה מאוד ללכת לשיננית פעם בחצי שנה/ שנה זה מאוד עוזר לשיניים להישאר לבנות.
לגבי המדבקות יש הוראות איך להשתמש בהם
אני לא זוכרת במאה אחוז אבל לא לצחצח שינים אחרי בשביל שהחומר ימשיך לעבוד.
לא לצחצח שינים לפני לפחות חצי שעה או משהו כזה.
אני אישית הייתי עושה עם המדבקות לפני השינה כי יש רגישות כל שהיא אחרי ששמים אותה.
אם עושים לפי ההוראות זה עובד מעולה.
אני יותר מ9 שנים אחרי.תודה על ההסבר המפורט!!! שאלה לי אליך- לא אמורים להוריד את זה אחרי שלושים דקות? ולמשך כמה זמן השיניים שלך נותרו לבנות?
?????????????????????????????נהיה לי כמו כתמים לבנים פצפוניים על כמה מהשיניים. מישהו יכול להגיד לי אם זה בסדר ואני יכולה להמשיך?
ממי מזמינים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים