מדבקות להלבנת שיניים

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם שמעתם על זה?
זה משהו טוב? מחזיק מעמד?
איפה קונים את זה?
כמה עולה?
ומה התוכנית של זה?

תודה!

• הוסף לסימניות
זה לא עולה יקר מוכרים בכל בית מרקחת..לנסות-למה לא??בטוח זה ישנה במשהוא

• הוסף לסימניות
דווקא מאד עוזר! אבל זה לוקח הרבה זמן..... עד שרואים תוצאות.

אני ממליצה הכי על שימוש במשחת שיניים של חברת קולגייט שכתוב עליה במפורש שהיא מלבינה - זה עושה פלאים!!! הפסקתי עם כל האחרות....... (אורביט וכדומה.....)

• הוסף לסימניות
מה זה הרבה זמן, עד שרואים תוצאות? הבנתי שזה ערכה ל10 ימים, זה לא מספיק?

• הוסף לסימניות
ממש לא מספיק..... אני השתמשתי בזה חודשים עד שזה עזר! קיבלתי קופסא ענקית מתנה מחו"ל
אני בכ"ז ממליצה לך על משחת שיניים טובה! זה עוזר פלאים!!!

• הוסף לסימניות
ומה זה גורם לשיניים?
שמעתי מוריד את הסידן- נכון???

• הוסף לסימניות
הלבנת שיניים

אני השתמשתי בערכה אישית וזה באמת עזר לי. אחרי שבוע כבר ראיתי תוצאות.
קניתי את זה ברח' עזרא 66 משפ' פיירברגר טל: 036199567/0722310507

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי במדבקות של חברת WHITSTRIPS שזה ערכה למשך שבועיים והשיניים הלבינו מאד מאד!!! ומחזיק לפחות לשנתיים או יותר...... התכנית היא פעמיים ביום! ושילמתי 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
הביאו לי מחו"ל

• הוסף לסימניות
אז יש להשיג אותו בארץ מחברת קרסט. כמו שציינתי בהודעה הקודמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה