דרוש מידע מדבקות להלבנת שיניים

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות מדבקות להלבנת שיניים
משהו פה בארץ לא מעלי אקספרס וכד'
ומה הטווח מחירים שזה אמור לעלות?

• הוסף לסימניות
באזור ה300 חבילה של 30,
אני ניסתי כבר חודש ולא עשה כמעט כלום,
אבל יש כאלה שעובד עליהם מציון

• הוסף לסימניות
באלי אקספרס יש הרבה חיקוים

• הוסף לסימניות
כמה זמן אמורים לשים את המדבקות?
ואני מחפשת דווקה משהו זמין לקניה השבוע ולכן לא מאלי אקספרס
אשמח למקום/מס' טלפון

• הוסף לסימניות
&db308195=3614565&db186247=1373312&gclid=CjwKCAjw6MKXBhA5EiwANWLODHtWEg62LpIKx7qa5nXz5HKrl4vbA3jlUT1jbAKL4pw5J4izEPiPixoCVRsQAvD_BwE

• הוסף לסימניות
יש את אלה מכירה משהי שכבר ניסת אותם ויצאה לה פשוט מושלם!! והחזיק לה באיזור ה-10 שנים!!
שווה כל שקל, משתמשים פעם/פעמיים ביום למשך חצי שעה הכל כתוב בקישור!!

• הוסף לסימניות
אם התכוונת לקישור.. הוא לא פעיל..
תודה.

• הוסף לסימניות
קניתי את זה,
ואני מחכה שזה יגיע לי עוד כמה שבועות, ואז אני כבר יחליט אם להשתמש או לא!!

• הוסף לסימניות
מי מוכרת את המדבקות המקוריות?

• הוסף לסימניות
רק תבדקו על האריזה לפני האם יש הגבלות שימוש לאלרגיות /מחלות כרוניות / מצבים אחרים
כי לא כל חומר מתאים לכל אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה