ועובד?הזמנתי מאמזון 30 ערכות (מתוכם 4 אקספרס) של קרסט (כל ערכה 2 מדבקות) ב58 דולר (כולל משלוח חינם)
עוד לא הגיע. אבל מנסיון העבר זה מדבקות שעובדות.ועובד?
שבוע-שבועייםכמה זמן לוקח לזה להגיע ?
עכשיו אני רואה שזה בארץ (הוזמן ברביעי/חמישי) מסתמא יגיע מחר אליכמה זמן לוקח לזה להגיע ?
מאיפה משיגים את זה?קרסט עובד
רק זהירות לא לשים יותר מהזמן המומלץ. השארתי את המדבקות יותר זמן והיו לי צמרמורות ליומיים אחכ
זה היה כבר לפני כמה שנים לא יודעת אם עדין מוכריםמאיפה משיגים את זה?
חוצמזה אני הבנתי מרופש או שיננית [כבר לא זוכרת...]קרסטס מאד עובד
בעבר עשיתי את זה במשך שבועיים+- וצילמתי תמונות לפני ואחרי, היה שינוי מדהים.
יש עוד חברה שנקראת HiSmileTeeth- חברה מבריטניה אם אני לא טועה, זה עושה שיניים לבנות כשלג, תהליך קצת מעצבן(לא מדבקות)- אפשר לראות תמונות בגוגל
פיירברגר מעזרא 66 בני ברקאני קניתי אצל משפחת פיירברגר, מקהילות יעקב בב"ב,
לי אישית לא כזה עזר,
אבל לחברות כן,
כנראה זה גם תלוי בשיניים של כל אחת....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים