כן, תודה.נכתב ע"י קורס;639425:מאיפה את?
אני יכולה לתת לך מס' טל' של מישהי מאשדוד שמוכרת את זה בזול. מעוניינת?
מעניין, לא ידעתי שקיים כזה מוצר. לו הייתי יודעת לפני כשנתיים- ייתכן שהייתי קונה, אבל מאז אני משתמשת רק בעגילים עדינים (צמודים לאוזן וקלים) ואחרי תקופה פתאום גיליתי שהחור התקטן מעצמו בצורה משמעותית.נכתב ע"י שולה;639413:המדבקות מיועדות לעצירת / סתימת חורים של עגילים שגדלו.
ממליצים? מישהיא ניסתה את זה?
בעיתון של הקניות שצורף השבוע לעיתון משפחה, היה את מספר הטלפון של אלו שמוכרים את זה.
אבד לי העיתון- יש מי שיכול לכתוב לי את המספר?
תודה!
המדובר הוא באמא שלי, בת 45+ שמהיותה בחורה משתמשת אך ורק בעגילי פנינה, ז"א שלא היה בעיה של כובד.נכתב ע"י אושר;639478:מעניין, לא ידעתי שקיים כזה מוצר. לו הייתי יודעת לפני כשנתיים- ייתכן שהייתי קונה, אבל מאז אני משתמשת רק בעגילים עדינים (צמודים לאוזן וקלים) ואחרי תקופה פתאום גיליתי שהחור התקטן מעצמו בצורה משמעותית.
מסתבר שכמו הדבקה של חתך.נכתב ע"י אושר;639495:טוב, שחור ייסתם לגמרי- באמת לא שמעתי. הבת שלי הקטנה בת שנתיים וחצי הולכת כבר כשמונה חדשים בלי עגילים בכלל והחור עדיין פתוח.
איך עובדות המדבקות הללו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים