כללי מדבקות לקרם מילוי

• פותח הנושא zevUP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חו"ד על מדבקות לקרם מילוי, העגול למכסה והשני מסביב

קבצים מצורפים

• Lemon Cream.jpg
    KB 449.8 · צפיות: 21
  • Vanilla Custard.jpg
    KB 471.2 · צפיות: 19
  • Marble Chocolate.jpg
    KB 521.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יש ברקוד על המכסה
איזה יופי של אריזות אמריקה היפה והטובה...

• הוסף לסימניות
אני אוהב את זה,
מפריע לי בוניל קסטרד ובעוגת שיש שהשם של המוצר מסתיר את התמונת המחשה.

• הוסף לסימניות
ביצוע טוב
מאוד יפה ואסתטי

• הוסף לסימניות
מקסים!
מקצועי יפה
רק את הגוון השלישי - הוא מזכיר לי את השני הצהוב שם דומיננטי מידי - אולי כדאי להחליף אןתו לצבע אחר

• הוסף לסימניות
באמת יפה ומושך את העין
רק הערה קטנה (כי א"א בלי) אם זה סדרה של מוצרים דומים אני הייתי משאיר במקום אחד צבע אחיד לכל הסדרה

• הוסף לסימניות
למה אין לי כזה במקרר?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
לא הבנתי למה בשני הטבלה והמרכיבים עקומים, זה לא מדי נח לקרוא כך..
השא מהמם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1021388:
מאוד יפה,
לא הבנתי למה בשני הטבלה והמרכיבים עקומים, זה לא מדי נח לקרוא כך..
השא מהמם!

הטבלה והמרכיבים עקומים בגלל שהמדבקה מודבקת מסביב לאריזה שהיא עגולה וברגע שזה מודבק אז הכל מתעגל ונהיה עקום אז עושים את זה עקום לכתחילה, ואז כשמדביקים זה נראה ישר

• הוסף לסימניות
מקסים אם אפשר לשלוח גם את מה שבפנים חחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה