כללי מדבקות על דיסקים

• הוסף לסימניות
כיצד ניתן להדפיס על דף מדבקה באופן שהתמונה תביה בדיוק לפי הדיסק
הדף שאני רוצה להדפיס עליו הוא דף שיש בו 2 מדבקות לדיסקים
וכבר ניסיתי להוריד תוכנה של החברה ונפחת לי קובץ וורד שעבדתי עליו ובסוף התמונה לא הודפסה על הדיסק במדוייק.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה המון על מדבקות לדיסקים
ותמיד משאירה הרבה גלישה
ובאמת כמעט אף פעם לא יוצא מדויק
אשמח גם אני לשמוע עצות איך להתייעל בזה

• הוסף לסימניות
תעבדו פעם אחת להכין דף עם קוי עזר למיקום האלמנטים. אח"כ העבודה כבר פשוטה יותר.
כדי לבדוק את קוי העזר אני מדפיסה אותם על דף רגיל ובודקת מול האור את התאמתו לדף המדבקה.
אגב, בכל חבילת מדבקות תצטרכו לכאורה לבצע את הבדיקה שוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא בכל חבילה אלא בכל חברה
עד היום התעצלתי, אבל בתוכניתי כבר חודשים להכין לעצמי את הפריסה לכך, לפי חברה אחת, ואת שלה תמיד אקנה

אולי יזכה אותנו מישהו באמת עם פריסה מוכנה לכך (עם ידע על שם החברה המתאים)

• הוסף לסימניות
זו הפריסה שלי למדבקות של אופיס דיפו.
לא ראיתי הבדלים כ"כ משמעותיים בחברות אחרות.

קבצים מצורפים

• disc.zip
    KB 109.2 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה