כללי מדבקות קיר

• הוסף לסימניות
האם אפשר להדפיס איזה עיצוב שרוצים?
זה יוצא איכותי? מומלץ?
אני צריכה לעצב חדר/ משרד בצורה קלילה ומרעננת, וחשבתי שבמקום שוב קאפות (כמו שהיה להם) אולי להחליף חלק במדבקות קיר, נגיד את הלוגו בגדול- על אחד הקירות, או/ו קנט לאורך החדר.בדמיון שלי זה מתקבל יפה מאד, איך במציאות? יש לכם נסיון עם זה? אשמח לשמוע. וכן לגבי העלויות, זול/ יקר יותר משמשונית/ קאפה?
ואם יש למשהו תמונות להעלות או לשלוח לי, זה יעזור לי מאד!!

• הוסף לסימניות
זה לא במקום זה מלכתחילה :)

• הוסף לסימניות
ואיך האיכות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1650062:
ואיך האיכות?
יש כמה חברות משווקות, ואני לא יכולה להגיד לך מה אצל כולם.
אבל אם את שואלת אותי, אז זה עמיד בפני גשם שמש חם קר.. לאורך שנים.

• הוסף לסימניות
התכוונתי איכות ההדפסה...

• הוסף לסימניות
תיסתכלו באתר של סטיקי
הם עושים שם מדבקות קיר, מדבקות חלביות
איכות מצוינת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Giti 123;1650114:
תיסתכלו באתר של סטיקי
הם עושים שם מדבקות קיר, מדבקות חלביות
איכות מצוינת

אני חסומה. סליחה על הבורות, מה זה מדבקות חלביות?

• הוסף לסימניות
מדבקות חצי שקופות חצי אטומות עם גוון אפרפר
יש את זה בדלתות של משרדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1650105:
התכוונתי איכות ההדפסה...

זה לא הדפסה זה חיתוך. (בכ"א אצלי)
בהדפסה יש הרבה איכויות אך מבחינת צבע ועמידות החיתוך הכי עמיד.
...ויש גם חלבי :)

זו דוגמא אחת של לוגו במדבקות..

• הוסף לסימניות
בחלבי אפשר גם הדפסה וגם בחיתוך תלוי ברצון הלקוח

• הוסף לסימניות
ושוב, סליחה על הבורות, מה ההבדל בין הדפסה לחיתוך?? לפי הבנתי הפשוטה צריך גם הדפסה וגם חיתו. אחרת, מאיפה המדבקות מקבלות את הצבעים?? ובקשר לתמונה עם הלוגו, בדיוק לזה התכוונתי, זה נראה מדהים. השאלה שלי, אם גם קאפות שמכילות עיצובים שלמים, תמונות, טקסטים וכ', כדאי להמיר במדבקות.

• הוסף לסימניות
תלוי מאד מה את צריכה לעצב

• הוסף לסימניות
הדפסה זה פשוט מדפיסים על מדבקה ואחרי זה מדבקים את זה שלם על היקר
וחיתוך זה חותכים את המדבקות לדוג' מלבנים בשורות
תלוי למה את צריכה
אם צריכה למתג קירות בחנות כלשהיא מדבקה זה יוצא מהמהם הרבה יותר מקאפה ושמשונית

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, עזרתם לי מאד! מה בקשר לעלויות, ולמקומות מומלצים?
ושוב, האם גם בעיצוב שלם זה יצא יפה? עד עכשיו ראיתי רק חלקים, אבל לא קיר שלם של עיצוב- תמונות, טקסטים וכ', אשמח לשמוע מהמנוסים.

• הוסף לסימניות
ניתן לעצב קירות שלמים של טקסטים בחיתוך.
בדפוס בו אני עובדת עשינו הרבה כאלה.
החכמה היא בהדבקה אחרי, להצליח להדביק יפה.
אמנם מקבלים את זה עם אפליקציה להדבקה אבל ככל שהשטח גדול יותר, צריך מיומנות בהדבקה.
כמו"כ יש משמעות לקיר שעליו מדביקים. צריך שהקיר יהיה חלק.
מצורפת דוגמא לקיר (האיכות-בגלל ההקטנה)

קבצים מצורפים

• michlala_wall.jpg
    KB 141.7 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה