מחפשת מאד עבור תחפושת הצלה לבן שלי, מדבקות של הצלה או איחוד הצלה כדי להדביק לו על האופניים
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקות כאלה???
לא מוצאת... ועוד שניה מסיבת פורים בכיתה...
את הוסט ואת הפנס האדום המהבהב - בעזרה ואחוה גם הוקי טוקי שם.@זהבוש ניסיתי ליצור איתך קשר בפרטי ולא הצלחתי
ראיתי שחיפשת מידע עבור תחפושת הצלה שנה שעברה
הבן שלי רוצה להתחפש השנה לאיחוד הצלה
האם תוכלילאמר לי איפה קנית את התחפושת או שאולי את מוכרת אותה ?
אשמח לתשובה
פייגי
זה הטלפון שלהם?יש מכירה שנקראת מתחפשים ברמה יש להם תחפושת מהממת של איחוד הצלה כדי לך לבדוק שם
0533125050 יש להם גם קרטון מיוחד לאופניים משהו מיוחד
הי, השגת מדבקות? איפה?מחפשת מאד עבור תחפושת הצלה לבן שלי, מדבקות של הצלה או איחוד הצלה כדי להדביק לו על האופניים
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקות כאלה???
לא מוצאת... ועוד שניה מסיבת פורים בכיתה...
שנה שעברה ראיתי בחנות סופר דיל ברח' זכריה בבני ברק, כנראה שיש להם גם השנה.הי, השגת מדבקות? איפה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים