כללי מדבקת אליפסה / מה גודל

• הוסף לסימניות
שלום חברים
מה הגודל של מדבקת אליפסה עבור פרסום מוצר?

• הוסף לסימניות
מה הגודל של מודעה מרובעת לפרסום רכבים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמיקס;1029353:
שלום חברים
מה הגודל של מדבקת אליפסה עבור פרסום מוצר?

מישהו?

הגודל של המוצר שעליו המדבקה הוא בערך בגובה 20 סנטימטרים והוא עגול כבקבוק/ אז אני רוצה לייצר לו מדבקה אליפסה לשיווק המוצר- מה הגודל ? הסטנדרטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמיקס;1029383:
מישהו?

הגודל של המוצר שעליו המדבקה הוא בערך בגובה 20 סנטימטרים והוא עגול כבקבוק/ אז אני רוצה לייצר לו מדבקה אליפסה לשיווק המוצר- מה הגודל ? הסטנדרטי?

זה כמו לשאול מה הגודל הסטנדרטי של נעליים...
גובה 20 ס"מ זה ברור, מה הקוטר 1 ס"מ או 10000000000000000000 ס"מ?
מדבקה זה משהו שצריך להשתלב במוצר ולא להיות בגודל סטנדרטי.
גם אם תיתן את הקוטר אף אחד לא יכול לעזור לך, למה? כי אין גודל סטנדרטי.

• הוסף לסימניות
כמו שיש גדלים סטנדרטיים ל a4 וכן למעטפות ומגנטים
אני חושב שיש איזה רשימת אפשרויות

זה חשוב על מנת לבנות את היחס הנכון בעיצוב בין רוחב לגובה

• הוסף לסימניות
?

כמו שיש גדלים סטנדרטיים ל a4 וכן למעטפות ומגנטים
אני חושב שיש איזה רשימת אפשרויות

זה חשוב על מנת לבנות את היחס הנכון בעיצוב בין רוחב לגובה

• הוסף לסימניות
אין גודל קבוע. עושים את זה יחסי למוצר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה