- הוסף לסימניות
מוכרים אצלינו מדבקה לפלאפון שמשפרת קליטה ומורידה קרינה
מישהו מכיר?
האם זה אכן מוריד קרינה?
מישהו מכיר?
האם זה אכן מוריד קרינה?
מה זה האתר הזה?מוכרים אצלינו מדבקה לפלאפון שמשפרת קליטה ומורידה קרינה
מישהו מכיר?
האם זה אכן מוריד קרינה?
25כמה עולה כאן?
ואיפה קונים?
לא שווה לנסות???לא קונים! לא שווה אגורה אבל אם אתה דווקא רוצה יש לך בעלי אקספרס 10 ב-15 ואפילו בפחות מזה
אגב אלו שמוכרים פה בארץ קונים את זה שם
עלי אקספרס מדבקת קליטה לטלפון
מדבקת קליטה לטלפון
לא ממש לא!!! אני נסיתי ועוד כמה חברים שלי ניסו וזה לא עושה כלוםלא שווה לנסות???
תתרמו 15.14 ש"ח לצדקה יועיל יותר בוודאותלא שווה לנסות???
הקישור הראשון מביא אותי לכל מי אביזרים לטלפון יקרים
הקישור השני- ננסה
גם אני.לא ממש לא!!! אני נסיתי ועוד כמה חברים שלי ניסו וזה לא עושה כלום
מנסיון אישי:מה עושים כדאי לשפר קליטה
לא מציאותי לעמוד כל היום בחלון על מנת להוציא שיחות
יש עיצות?
מכשיר טוב יותר?
חברה טובה יותר?
מגביר קליטה?
נשמח לכל מידע
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים