דרוש מידע מדבקת סיליקון לצלקת - יש לכם ניסיון?

• הוסף לסימניות
איפה רכשתם?
כמה שילמתם?
האם השתמשתם במקביל גם עם משחות?
האם המדבקה היא חד פעמית או ניתנת לשימוש חוזר?
ובעיקר - האם זה באמת שווה את המחיר ועזר לכם להעלים את הצלקת לחלוטין?

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המדבקה דרך קופת חולים, אפשר להשתמש בה כמה חודשים , רוחצים אותה במים והיא מתחדשת.
כדאי שיהיו שתי מדבקות כך כשאחת מתייבשת משתמשים בשניה.
לא שמים משחה מתחת, זה לא יידבק עם משחה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המדבקה דרך קופת חולים, אפשר להשתמש בה כמה חודשים , רוחצים אותה במים והיא מתחדשת.
כדאי שיהיו שתי מדבקות כך כשאחת מתייבשת משתמשים בשניה.
לא שמים משחה מתחת, זה לא יידבק עם משחה.
איך מקבלים דרך קופת חולים?
זה היה במאוחדת?
כמה עלה?
והעיקר - באמת עזר?
המון תודה

• הוסף לסימניות
אני לא ממש זוכרת מה היה התהליך
אבל נראה לי שפשוט הולכים לרופא ומבקשים, הוא נותן הפניה למכון שלהם (בירושלים זה בכנפ"ש)
ושם את מקבלת.
נראה לי שלא עלה בכלל
לגבי כמה עזר- אני לא יודעת להגיד לך כי זו היתה צלקת מאד משמעותית, ועדין נשאר סימן, לא יודעת איך היא היתה נראית ללא המדבקה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות באופן פרטי?

אפשר לבקש מרשם מרופא משפחה עבור יריעות סילקון
ולקנות בבית מרקחת (אני במכבי, לא בכל בית מרקחת שלהם יש את זה , צריך להתקשר קודם לבדוק אם יש)

זה לא כזה יקר , אם זה צלקת קטנה , וזה המדבקות שנקראות light scarban
ב100 שקל אם אני לא טועה , מקבלים 4 מדבקות גדולות , שחותכים מהם לגודל הרצוי . - זה הספיק לנו לחצי שנה לפחות

גם אני השתמשתי בזה לצלקת במצח אצל ילדה בת שנתיים
עדיין יש סימן , אבל זה כנראה תלוי גם במיקום הצלקת
ולא יודעת להגיד לך איך היה נראה בלי זה .

זה מה שאנחנו קנינו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה