מדברים על זקנה אז זה מה שיצא

• הוסף לסימניות
סקיצות.
סחוסים ככל הנראה.
:D
B67D4DC4-D9B3-4BEB-BD82-44698DD8E438.jpeg

עריכה: הכוונה בכותרת ל- זיקנה - ..
בניקוד כותבים בלי י׳ :/

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לראות תמונה

• הוסף לסימניות
הי! לא אמרתם שבזקנה מתחילים גם לפזול :(
כן זה חלק מהמחיקה לאחור והנפילות נסיגות וכו׳...
אל תשאלי.
(בהלצה כמובן.
הם סתם יצאו לי פוזלים .
אבל זה נראה כמו פזילת חן.. עושה אותם חמודים כאלה לא? :))

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה!
איזה זקנים לדוגמא...
אהבתי את השמאלי ואת הזקנה

• הוסף לסימניות
וואו שני הם נהדרים!!!
איזה מבט! איזה אף! כבוד!

יודעת, ליד הבית של ההורים שלי יש המוןןן זקנים רוסיים. המון. כל פעם שאני רואה אותם אני חושבת לעצמי בטח הם היוו מזה יפים וחתיכים פעם... והיה להם הרבה חלומות... והרבה זמן להגשים אותם... ועכשיו הם כבר לא יכולים ואז אני נתקפת תחושת מועקה ובהילות להגשים את חלומתיי טרם יעלמו עלומיי.

לא יודעת. פלוס מינוס זה מה שקורה לי כשאני פוגשת זקנים :)

ים הצלחות ושנה דבש מלאת הספקים ועשייה

• הוסף לסימניות
וואו שני הם נהדרים!!!
איזה מבט! איזה אף! כבוד!

יודעת, ליד הבית של ההורים שלי יש המוןןן זקנים רוסיים. המון. כל פעם שאני רואה אותם אני חושבת לעצמי בטח הם היוו מזה יפים וחתיכים פעם... והיה להם הרבה חלומות... והרבה זמן להגשים אותם... ועכשיו הם כבר לא יכולים ואז אני נתקפת תחושת מועקה ובהילות להגשים את חלומתיי טרם יעלמו עלומיי.

לא יודעת. פלוס מינוס זה מה שקורה לי כשאני פוגשת זקנים :)

ים הצלחות ושנה דבש מלאת הספקים ועשייה
תודה קושקושית:D
ואני מכירה את ההמון זקנים רוסיים האלה די מקרוב :)
שנה טובה חומד קטן, שתצליחי ותיהיי שמחה ובריאה תמיד
ושלא תחמיצי שום רגע בחיים.!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה