התייעצות מדבר פרידמן, של מי הסקודה קודיאק בחניה? (לא שלי, נודניק)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בטוח שאין אחד שלא קיבל את שיחת הטלפון מהטרדן המתוחכם שאומר: מדבר פרידמן, הלו? של מי הרכב בחניה, אתה יכול לרדת למטה רגע?
הקול שלו כ"כ דרמטי ועוכר שלווה, שלוקח שניות ארוכות עד שמעזים בכלל לנתק את הטלפון על הפרסומאי המרגיז שרוצה למכור קודיאק או משהו.

יש מצב שנתארגן קבוצה מפה ונתבע אותם אחת ולתמיד על ההטרדה?
ההכנסות כולן קודש להקמת ארגון שייאבק בטרדני הטלפון והצינטוקים.

• הוסף לסימניות
נפל לי לתוך הטלפון לפני שעה.
מוגש כתרומה לארגון..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191125-205916_Messages.jpg
    Screenshot_20191125-205916_Messages.jpg
    KB 172.4 · צפיות: 606
  • הוסף לסימניות
כשיפסיקו לומר חלוקת קמחא דפסחא (בתשלום) וחלוקת ד' מינים (בתשלום)
וכל מיני מכירות חסד שזה במחיר רגיל וכן חלוקת פלאפונים בכמעטא חינם שזה במחיר מלא.

אז גם יפריע לי כזו הטרדה

• הוסף לסימניות
אולי לפתוח עצומה?

• הוסף לסימניות
זה פשוט מפוצץ.
אני אוהב חסד, ואפילו עושה מגביות בעצמי, אבל למה להציק לאנשים בצורה כזו?
למה.

• הוסף לסימניות
בטוח שאין אחד שלא קיבל את שיחת הטלפון מהטרדן המתוחכם שאומר: מדבר פרידמן, הלו? של מי הרכב בחניה, אתה יכול לרדת למטה רגע?
היי תוך כדי שאני קוראת את זה
נכנסת לי שיחה וכמובן מי זה??
פרידמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool::p:rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם אצלי פרידמן נחת
מה הם מרוויחים מזה שלא מנתקים להם מיד, אלא כעבור שלוש שניות?
יש איזשהו רווח כספי ממשי מהכמה שניות האלו של הבלבול?
לא מצליחה להבין את ההגיון הזה בשום צורה.
כאילו אם תצליחו לגרור אותנו עוד קצת באשליית הטעות - נרצה להקשיב לכם יותר?
ההגיון אומר שההפך, לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מצב שנתארגן קבוצה מפה ונתבע אותם אחת ולתמיד על ההטרדה?
ההכנסות כולן קודש להקמת ארגון שייאבק בטרדני הטלפון והצינטוקים.
מצטרפת! למיטב ידיעתי הצינתוקים האלו לא חוקיים ואפשר לתבוע מהם פיצויים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
והכי מעצבן שזה לא מ-077 או 072 וכו',
אלא מספר רגיל וסטנדרטי.
02 ו-03 הם מזמן כבר לא מספרים סטנדרטיים. אצלי הם מסווגים מלתחילה כחשודים (מי מתקשר בימינו מטלפון נייח?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה