מדוזות?

• הוסף לסימניות
יש, בעיקר בחוף הרחצה.

• הוסף לסימניות
מוזר. אני בכל שנה (כבר עשור) בא עם כל אחיי (7 בנים בל"ע) ל3 ימים לים באשדוד ובחיים לא ראיתי שם מדוזה.

• הוסף לסימניות
מדוזות לא כ"כ רואים בד"כ מרגישים.
אבל אין מה לומר התמזל מזלכם.

• הוסף לסימניות
זה איך תקופה, לפעמים יש ולפעמים יש ולא רואים.
בעיקר מרגישים אותן כמו שקיות ברגלים.
מדי פעם אתה יכול לראות מדוזה מזדקנת נפלטת ליבשה.

• הוסף לסימניות
אחרי תשעה באב אני יודעת שאין מדוזות , אבל אני מעוניינת לדעת היום מה קורה

• הוסף לסימניות
מתחיל בשלושת השבועות עד אחרי ט' באב..
אני רציני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילת המפתח;792332:
אחרי תשעה באב אני יודעת שאין מדוזות , אבל אני מעוניינת לדעת היום מה קורה

זה התשובה בשבילי...
אנחנו מגיעים כשמתחיל החופש בחיידר של אחים שלי. כמובן אחרי תשעה באב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י motey2;792450:
מתחיל בשלושת השבועות עד אחרי ט' באב..
אני רציני...

אתה רציני עד אימה!!!!
בשלושת השבועות הצריבה הנוראית הזאת מטפסת עד לקומה הרביעית שלי...
ואני לא שוכנת בוילה המשתרעת על פני רחוב אקסודוס ...

אבל אין שום בעיה
כיהודים רחמנים בני רחמנים,נוציא לכם איזה ספל שוקק מי ים מלוחים!!!
מבטיחים,נעמוד בזה!

[אלא אם תשמע אזעקת אמת,או אז...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה