מדונה למורה- על מה אתם ממליצים? (ומה התקציב...)

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות רמקול לכיתה, מה שנקרא- מדונה.
חשוב לי שהרמקול יהיה נוח לתיפעול, עם שמע ידידותי, אלחוטי כמובן.
מה עוד חשוב לבדוק?
על מה אתם ממליצים? כמה זה עולה?
אשמח לכל מידע,

• הוסף לסימניות
בין 180 ל 280 בערך (כמה שזכור לי), מעלי אקספרס
ה 280 עוצמה בהרבה יותר חזקה, המיקרופון גם אלחוטי, גדול מעט יותר וכבד, ויש לו אפשרות להד

• הוסף לסימניות
בינתיים לא קניתי,
יש לי רמקול שקניתי ברפאלי לפני שנתיים בערך, עלה 400 ש"ח, אלחוטי. שימש יפה, בסוף השנה התחיל לגסוס ומקום העבודה שלי הסכים להשתתף בקניית חדש. למעשה, מתחילה מחר שנה והולכת עכשו להחיות את הרמקול. בתקווה שההבטחה בעינה עומדת ואוכל בהקדם לרכוש חדש (מורה המליצה לי על חנות ייעודית שם קנתה ב900 ש"ח. איכותי, חזק, נטען פעם בשבוע- שהזה מאד משמעותי. אברר בל"נ את שם החנות)

• הוסף לסימניות
בינתיים לא קניתי,
יש לי רמקול שקניתי ברפאלי לפני שנתיים בערך, עלה 400 ש"ח, אלחוטי. שימש יפה, בסוף השנה התחיל לגסוס ומקום העבודה שלי הסכים להשתתף בקניית חדש. למעשה, מתחילה מחר שנה והולכת עכשו להחיות את הרמקול. בתקווה שההבטחה בעינה עומדת ואוכל בהקדם לרכוש חדש (מורה המליצה לי על חנות ייעודית שם קנתה ב900 ש"ח. איכותי, חזק, נטען פעם בשבוע- שהזה מאד משמעותי. אברר בל"נ את שם החנות)
אני קניתי לפני כמה שנים את המכשיר הזה
מוצר מעולה שומעים חזק גם בחוץ בשטח גדול.
בעקבות המלצתי, קנו בחנות הזו עוד כמה מלמדים בחיידר אחד ששם המלצתי על המוצר. הוא מגיע ביחד במארז שני מיקרופונים עם חוט, אבל יש לו למכשיר קליטת בלוטוס' וניתן לקנות מיקרופון אלחוטי בנפרד
חנות טובה ושרות טוב
באופן כללי יש שם בחנות עוד מוצרים טובים יותר יקרים

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה שנים את המכשיר הזה
מוצר מעולה שומעים חזק גם בחוץ בשטח גדול.
בעקבות המלצתי, קנו בחנות הזו עוד כמה מלמדים בחיידר אחד ששם המלצתי על המוצר. הוא מגיע ביחד במארז שני מיקרופונים עם חוט, אבל יש לו למכשיר קליטת בלוטוס' וניתן לקנות מיקרופון אלחוטי בנפרד
חנות טובה ושרות טוב
באופן כללי יש שם בחנות עוד מוצרים טובים יותר יקרים
איך איכות השמע שלו?

• הוסף לסימניות
זה משהו זול יחסית - אך לא עוצמה גבוהה - לא בטוח שזה נייד - יתכן שהחיבור עם חוט - כעת אני רואה שהמחיר שלו זול - אני רכשתי אותו ב 180 ש"ח

זה משהו בהרבה יותר איכותי ועוצמתי - עם חיבור למיקרופון / שמע - בלוטוס - רכשתי במחיר 280 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה