כללי מדוע המסגרת מפסיקות להופיע?

• הוסף לסימניות
עימדתי חוברת - עד כאן (כמעט) הכל טוב ויפה.
הבעיה- שמעמוד 86 מסיבה לא ברורה המסגרות מפסיקות להופיע, למרות שהן באותו צבע, אותו סגנון אוביקט, אותה שכבה וכו'. אין לי שמץ של כיוון על מה ולמה זה.

בקובץ ID הם כמובן חיות, קיימות ונושמות (עוד לא בעטו בי, אז אני לא יודע)..

מצ"ב הקובץ.

קבצים מצורפים

• בני המלךספרון 4.pdf
    KB 707 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
שים לב שכבר בעמוד 85, הוא נתקע באמצע המסגרת.
זה נשמע כמו בעיית זיכרון. הייתי מכבה את המחשב ומדליק שוב (רק את האינדיזיין).
מנסה שיטות שונות של ייצוא, הדפסה וכו'.

• הוסף לסימניות
נראה שלא זו הבעיה. גם כשאני מייצא את כל החוברת (176 עמ') וגם כשייצאתי את עמ' 80-90 בלבד, זה עדיין עשה לי את אותה בעיה.

הדלקתי את המחשב מחדש. הפעלתי רק את הID והפלא ופלא- זה עדיין לא עובד.
נסיתי אפשרויות יצוא שונות - בJPG זה אכן מוצג. בPDF לא!

• הוסף לסימניות
חפש איזה אובייקט הוספת בעמוד 85, זה יכול להיות שקיפות או משהו כזה, שהוא בעצם תוקע את הייצוא.
ניסית הדפסה?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני שם לב, שבעצם האובייקטים כן נמצאים.
רק אם אני נוגע בהם באקרובט, הם מתעוררים לתחייה.

• הוסף לסימניות
תראה, שזה נמצא.
מעניין מה גורם לבאג בתצוגה.

קבצים מצורפים

• בני המלךספרון 4.pdf
    KB 606.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כנראה שאתה עובד ב CS5
תייצא לדיסטילר ותסגור משם.
זו הדרך היחידה.
ה CS5 משבש דברים כמו ששום תוכנה שקדמה לו לא עשתה.
גרסה דפוקה

• הוסף לסימניות
אני עובד דווקא ב-CS4.
איך אדע שזה יופיע בדפוס? מה שמעניין שייצוא לJPEG המסגרות מופיעות.

הדפסתי למדפסת וירטואלית (PDF קריאטור) - האם היא לא תפגע במשהו בדרך לדפוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה