כללי מדוע התמונות באינדיזיין מגיעות גדולות מאד?

• הוסף לסימניות
יש לי תקיית תמונות גדולה שעלי להדפיס בA5,
הקטנתי אותן לגודל המדויק דרך BATCH בפוטושופ, אבל כשאני מייבאת לאינדיזיין הן מגיעות גדולות.
אולי יש לי בעיה בהגדרות?
(גודל הדף באינדי' הוא A3, ואני רוצה להכניס 4 תמונות לדף)

• הוסף לסימניות
חוץ מהגודל, גם הרזולוציה נכונה?

• הוסף לסימניות
א. לבדוק שוב את הגדרות הגודל בפוטושופ.
ב. אולי יש שינוי ברזולוציה בין הפוטושופ לאינדיזיין.
ג. בכל מקרה את יכולה לסמן את ארבעת הריבועים הראשונים בגודל הנכון בתוך האינדיזיין, ליבא את התמונות לתוכן, להתאים תכולה לגודל, ובשאר התמונות אם תבחרי את הריבוע לפני יבוא התמונות הן יכנסו ישר בגודל הרצוי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמדומני שיש שיפורים בקטע הזה ב-CS5.

• הוסף לסימניות
ריקי -
התכוונת ליצירת המיכל - הרבועים עם הX, במאסטר?
ואם כן, היכן אני מסמנת את ההתאמה לתכולה?

• הוסף לסימניות
קודם תיצרי את כל המרובעים לתוכם תרצי להכניס את התמונות, תבחרי בכולם (על עמוד המאסטר או על עמוד רגיל במסמך תלוי מה הצורך שלך) וכשהם בחורים בחרי באפשרות object>Fitting>Frame Fitting Options> ובאפשרויות ה-fitting בחלון למטה בחרי באפשרות Fill Frame Proportionally

בזאת את בעצם קובעת למסגרות הבחורות שכשימקמו תמונות בתוכן הן (התמונות) תתאמנה את עצמן בפרופורציה לגדול המסגרת שהוכנה מראש.

• הוסף לסימניות
הצלחתי!!!
ו - - - בזכותכם!

אז - תודות לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה