מדוע לא מוצג לי במחשב החומר שבנגן סנדיסק?

• הוסף לסימניות
יש לי נגן סנדיסק ובו חומר, וב"מחשב שלי" מוצג שהוא מלא ב1.5 ג"ב, ובנגן החומר מתנגן, אך כשאני פותח את התיקיות הן ריקות. זה קרה לי רק לאחרונה, ובכמה נגנים.
ניסיתי את כל האפשרויות שבנגן לגבי הגדרות USB, אך ללא הועיל.
מישהו אולי יודע את סיבת הבעיה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהאנטי וירוס לא נותן לפתוח.
יש וירוסים בנגן.

• הוסף לסימניות
אכן בנגן אחד היו וירוסים ונוקו, אך בנגן אחר לא היה וירוס.
ניסיתי לבטל את את האנטיוירוס של נוד, ועדיין הוא לא מאפשר.
במצב MSC תמיד הוא היה מראה לי את התיקיות, וכעת הוא מראה ארבעה קבצי מערכת שאינם נפתחים.
יש לציין שבמצב גילוי אוטמטי ו- MTP הוא מראה את התיקיות, אך לא את החומר. דבר מוזר נוסף, שאם אני מוסיף חומר, אותו הוא כן מראה...
למאן דהוא פתרונים???

• הוסף לסימניות
ב"ה

לכאו' "צריך שיחזור"

נדמה שהיה לנו פעם דבר כזה ולא עזר אלא שיחזור

אבל יש לשאול את המומחים בפורום תוכנה חומרה רשתות

• הוסף לסימניות
אצלי אותה בעיה.
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה