השקעות מדוע רק אינווסקו עולמי (מפותחות)נופלת?

• הוסף לסימניות
בדקתי את המדדים של כל המדינות המפותחות(אפילו יפן התחיל לעלות)בשבועים האחרונים וכל המדדים עלו מתחילת השנה ורק אינווסקו עולמי ( מפותחות שזה אותן מדינות)מראה תשואה שלילית יש למישהו הסבר?

• הוסף לסימניות
בדקתי את המדדים של כל המדינות (אפילו יפן התחיל לעלות)בשבועים האחרונים וכל המדדים עלו מתחילת השנה ורק אינווסקו
עולמי מראה תשואות שליליות יש למישהו הסבר?
השקל "קורס" בגלל הפסקת אש .כנראה בגלל זה.

• הוסף לסימניות
אגב עוד שאלה דומה איך זה יכול להיות שיש עליה במדד ובמערכת המסחר של אקסלנס אני רואה שאדום כלומר שיש ירידה

• הוסף לסימניות
אגב עוד שאלה דומה איך זה יכול להיות שיש עליה במדד ובמערכת המסחר של אקסלנס אני רואה שאדום כלומר שיש ירידה
אותה תשובה. אקסלנס מראה לך את התיק בשקלים גם אם המרת הכל לדולרים.
אם מתיק שלך עלה פחות ממה שהדולר ירד אז הוא יהיה אדום.
אם התיק עלה וגם הדולר מול השקל עלה הוא יהיה יותר ירוק.
סהכ מי שלא צמוד לתיק זה לא משנה. מי שיותר אקטיבי וסוחר בדולרים בארהב ובוחן את הביצועים שלו זה קצת מקשה על המעקב. הפחטפורמה של אקלנס לא תהיה נוחה לו.
אבל באמת שאני לא מבין . אנחנו ב 2025 . אומת ההייטק. מה הבעיה לשים אפשרות לבחור באיזה מטבע אני רוצה לראות את ביצועי החשבון ? אבל אם אני לא טועה בשורה של הנייר כן יש כתוב שיני מעלות בשקל ובדולר בנפרד

• הוסף לסימניות
אבל באמת שאני לא מבין . אנחנו ב 2025 . אומת ההייטק. מה הבעיה לשים אפשרות לבחור באיזה מטבע אני רוצה לראות את ביצועי החשבון ? אבל אם אני לא טועה בשורה של הנייר כן יש כתוב שיני מעלות בשקל ובדולר בנפרד
(אם הבנתי נכון את כוונתך - אז) יש.

1737498016494.png

• הוסף לסימניות
(אם הבנתי נכון את כוונתך - אז) יש.

צפה בקובץ המצורף 1877439
תודה רבה ! עזרת לי מאד. די חדש באקסלנס (מאלול בערך) וחיפשתי בעיקר בלוח הימני ובהגדרות.
מענין גם לי פתוח הפניקס כל פעם . ניגוד עניינים מובהק.
בכל מקרה סליחתי להנהלת אקסלנס על הוצאת דיבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
0.25 מינוס בדולר
1.01 מינוס בשקל
מוזר.
הרי בגלל השינוי המשמעותי היום בשער הדולר, הייתי מצפה להפרש גדול יותר בין שני המינוסים (או מינוס שקלי מול פלוס דולרי)

בכלל, במקטע של רווח מתחילת התיק, זה נראה שהוא לא מבדיל בין דולר לשקל. (הסכום הדולרי שווה כמעט בדיוק לסכום השקלי לחלק לשער דולר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה ממש לא המיר דולר לש"ח, כמו שאמרתי פה היה פלוס ופה מינוס.

את אותו יום זה ממיר נכון, ולכן פה היה פלוס ופה מינוס
אבל אחוז הרווח הכללי נשאר אותו דבר גם בדולר וגם בשקל - מה שאומר שאין לך באמת נתונים מלאים על התיק בדולר
אם יש קרן דולרית? לא.

?

• הוסף לסימניות
את אותו יום זה ממיר נכון, ולכן פה היה פלוס ופה מינוס
אבל אחוז הרווח הכללי נשאר אותו דבר גם בדולר וגם בשקל - מה שאומר שאין לך באמת נתונים מלאים על התיק בדולר
אה, זה כבר כתבתי למעלה.
בכלל, במקטע של רווח מתחילת התיק, זה נראה שהוא לא מבדיל בין דולר לשקל. (הסכום הדולרי שווה כמעט בדיוק לסכום השקלי לחלק לשער דולר)

מה לא מובן?
כתבתי שאם יש לך לפחות נייר אחד שהוא דולרי בתיק, אז הוא לא 'סה"כ ממיר משקל לדולר'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה