מדור חדש במוסף מחודש

• הוסף לסימניות
אני מככב במוסף מחודש של עיתון "המודיע" הנקרא "קראט" ברעיון זה מוסף לנשים
חדר.jpg

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה רשום מה שלא במלאי שיחויר???????
מה זה????????
ואגב זה מאד יפה!
ממש אהבתי נותן המון אוירה
משדרג את העיתון בכמה רמות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הציור נהדר. המשימה לא ממש ברורה...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה רשום מה שלא במלאי שיחויר???????
מה זה????????
ואגב זה מאד יפה!
ממש אהבתי נותן המון אוירה
משדרג את העיתון בכמה רמות!
זה מה שביקשו ממני לרשום אין לי מושג הרעיון לא שלי רק הציור.
הציור נהדר. המשימה לא ממש ברורה...
זה בלי המשימה, האתגר משתנה כל שבוע הקוראים צריכים להבין איזה מגירה או מדף או ארון או כל שינוי אחר צריך להשתנות בחדר כתוצאה מהאובייקט המצורף ומהדברים שכתובים ומסומנים בחדר.

• הוסף לסימניות
לדוגמה האלה שכבר התפרסמו במדורים חוקת ובלק

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    4.5 MB · צפיות: 118
  • 2.jpg
    2.jpg
    4.8 MB · צפיות: 119
  • הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה את זה כאן.
זה מעולה!!!
אחד המדורים!!!
זה בעצם חדר בריחה שצריך לפתור אותו.
יש חידות וצריך לפתוח מגירות ארונות מקומות מחבוא...-אצלינו מחכים ליום חמישי רק בגלל זה, וכל הבוקר הולך בטלפונים סביב הציור-חידה. יישר כח!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה