מדור חדש למגזין מרשמלו

• הוסף לסימניות
מישהו ראה את מגזין מרשמלו האחרון -11 ? עשיתי להם מדור חדש, זה נקרא "מכתבים מצחיקים", אבל אני טרם ראיתיו, ...לא מצליח להשיג ! :)
וגם, משום מה, הם ביקשו שלא אפרסם את מה שיש אצלי, בלתי מעומד, עד לראשון לחודש.
אני מתנחם בכך, שהבן שלי סיפר שהוא ראה את זה אצל החברים שלו, והם אומרים שהמדור הזה היה הדבר הכי מצחיק שם :)

• הוסף לסימניות
קנינו כבר לפני שבוע או שבועים בירושלים בחנות של עובד ברח' יחזקאל
לא הספקתי להעיף מבט האמת... הילדים קראו שוב ושוב ושוב

• הוסף לסימניות
מעניין לשמוע מה הם חושבים על המדור

• הוסף לסימניות
אשאל אותם כמובן ואציץ גם..

• הוסף לסימניות
המון תודה! שינו שם כמה דברים, שוב שכחתי להתנות את השימוש בכך שיישלחו לי את העימוד לפני.
לא היה שם עוד מכתב ?

• הוסף לסימניות
טוב יאללה, אם כבר העלו... הנה טעימה, את השאר אפשר לראות עכשיו באתר.

• הוסף לסימניות
מתוק נורא!
ביצוע מצחיק ואיכותי...
הבעות אחת אחת....

• הוסף לסימניות
משגע!
מצויר בהרבה חן והומור מתוק :D

• הוסף לסימניות
המון תודה, רק דבר אחד, מישהו שם לב, או הבחין איפשהו...במשהו שנקרא...קרדיט?

• הוסף לסימניות
ישר כשפתחתי את העיתון קפץ לי המדור החמוד הזה, מתוק, שובב וחינני!
:)

מיד זיהיתי את הציורים אבל גם למי שלא, יש חתימה בכל ציור...
רק חבל שזה היה כזה קטן, זה בטח יראה הרבה יותר טוב בגודל נורמלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י micn;n4928191:
ישר כשפתחתי את העיתון קפץ לי המדור החמוד הזה, מתוק, שובב וחינני!
:)

מיד זיהיתי את הציורים אבל גם למי שלא, יש חתימה בכל ציור...
רק חבל שזה היה כזה קטן, זה בטח יראה הרבה יותר טוב בגודל נורמלי...

אז הנה בשבילכם הפרוגיסטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה