דרוש מידע מדידת חום במעון - האם מותרת / אסורה על פי החוק?

• הוסף לסימניות
האם נכון שעל פי חוק אסור לגננות במעון למדוד חום לילדים?

עקב תלונותיי הרבות על התנהלות המעון, אשר ממש עושה רושם שהם מחפשים בנרות עילות לדלל את כמות הילדים בקבוצה,
וכל שני וחמישי מתקשרים להודיע שהילד/ה לא מרגיש טוב / מסכן / לא רגוע / יש לו חום / משתעל וכו' וכו'
אמרה לי חברה שע"פ חוק אסור להם בכלל למדוד חום.
האם זה נכון או לא?
(לא שמאוד יעזור, כי הם הרי ימשיכו בדרכם, והילד/ה המסכן שלי יסבול משום שאם לא באים לקחת את הילד "החולה" -
הגננות שמות אותו בהפגנתיות במיטה ולא מתקרבות אליו מחשש הידבקות...
אבל עדיין חשוב לי לדעת כדי לפנות למנהלת המעון ו/או להנהלה).

תודה.

• הוסף לסימניות
מותר למדוד במקום שלא חודרני
(מותר למשל בבית שחי וכד')
אם אין לך אמון במעון, אל תשימי שם את הילד/ה שלך.. :(
אגב, אם הילד עם מעל 38 מעלות, מחובתך להגיע ולקחת אותו.

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת - מותר במד חום לא פולשני (סוג המדחום שמוכר לכולנו מקורונה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מותר למדוד רק בבית שחי.
עד כמה שהשגתי מגעת - אסור גם בבית שחי אלא רק עם מד חום שמודד מרחוק ("אקדח" בלעז)
אצל הילדים שלי היו מעונות שביקשו שהורים ישלחו מדחום עם הילד בתחילת שנה, ובסופו של דבר החזירו את המד חום וכתבו שהחוק אומר שזה מדחום פסול.
מצד שני, המד-חומים המרוחקים (אלו שמודדים איתם בפתח הקניון) הם הרבה מאוד פחות אמינים

• הוסף לסימניות
אני בהחלט נותנת למטפלת למדוד לתינוק את החום כמו שאני מודדת.
ואם לא הייתי סומכת עליה זה היה עגום.
היא נמצאת איתם 8 שעות ביום.

אבל היא הייתה צריכה אישור שלי, כי רשמית לדבריה אכן אסור להן.

• הוסף לסימניות
אני בהחלט נותנת למטפלת למדוד לתינוק את החום כמו שאני מודדת.
לא הבנתי איך זה בסדר מבחינה חוקית, גם אם אני מרשה.
כשאני מבקשת לתת אקמול - זה אסור מבחינת החוק, ומדידת חום באישור - מותרת???
ואם ילד מעלה חום בגלל שיניים - זה מדבק??

• הוסף לסימניות
@חחח פעם הבאה שזה קורה תבואי עם מדחום למעון ותמדדי שם לילד לעיני המטפלת.
פעם הבאה היא תחשוב פעמיים לפני שתמדוד חום.
אם מודדים בבית השחי מייד אחרי קימה מהשינה, זה הרבה פעמים מודד חום גבוה הרבה יותר מהחום האמיתי.

• הוסף לסימניות
ום

ואם הילד בא הביתה בלי חום שמח, עליז וטוב לב והכל עסקים כרגיל עד למחרת כשהוא הולך למעון
ושוב חוזר חלילה???

את יכולה לבקש שימדדו לו חום לידיך, לפני שאת לוקחת אותו. אם זה מעל 38 תקחי אותו הביתה, אם לא, תשאירי

• הוסף לסימניות
עד כמה שהשגתי מגעת - אסור גם בבית שחי אלא רק עם מד חום שמודד מרחוק ("אקדח" בלעז)
אצל הילדים שלי היו מעונות שביקשו שהורים ישלחו מדחום עם הילד בתחילת שנה, ובסופו של דבר החזירו את המד חום וכתבו שהחוק אומר שזה מדחום פסול.
מצד שני, המד-חומים המרוחקים (אלו שמודדים איתם בפתח הקניון) הם הרבה מאוד פחות אמינים

אין הנחיה כזאת למעונות

• הוסף לסימניות
ום

ואם הילד בא הביתה בלי חום שמח, עליז וטוב לב והכל עסקים כרגיל עד למחרת כשהוא הולך למעון
ושוב חוזר חלילה???
אולי לא טוב לו במעון...
צריך בדיקה
לא מחייב הצוות אבל אולי יש בקבוצה ילד שמפחיד אותו, חוטף משחקים,

• הוסף לסימניות
1619084002543.png
1619084002543.png

• הוסף לסימניות
אולי לא טוב לו במעון...
צריך בדיקה
לא מחייב הצוות אבל אולי יש בקבוצה ילד שמפחיד אותו, חוטף משחקים,
נראה לי הוא רואה את הגננות הוא חוטף חום ;)

לא באמת, כן? אם הייתי חושבת ככה לא הייתי שולחת לשם...

• הוסף לסימניות
מותר או אסור? חוקי או לא חוקי?
הלו?! אם הילד לא מרגיש טוב, זה הילד שלכם שסובל!

• הוסף לסימניות
מותר או אסור? חוקי או לא חוקי?
הלו?! אם הילד לא מרגיש טוב, זה הילד שלכם שסובל!
נראה לכם שאני לא שולחת אותו אם הוא לא מרגיש טוב???
הן מודדות בבית השחי. ואז מוסיפות מעלה - מעלה וחצי לפי חשבונן שבבית השחי זה לא מדויק...

• הוסף לסימניות
נראה לכם שאני לא שולחת אותו אם הוא לא מרגיש טוב???
הן מודדות בבית השחי. ואז מוסיפות מעלה - מעלה וחצי לפי חשבונן שבבית השחי זה לא מדויק...
אכן, בבית השחי הוא פחות מדויק ויש להוסיף כחצי מעלה, אבל מאיפה הגיעו למעלה-מעלה וחצי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה