מדיח כלים במקם ארון ייבוש - דעתכם???

• הוסף לסימניות
בגלל שיש לך ככ קצת כלים בחלבי אז למה בעצם לא לייבש על השיש..כל יום אחרי הארוחה ..תוך שעתיים זה יבש ולארון מגרה המתאימים
כי בדיוק בשביל זה אני עושה מטבח חדש
כדי שלא עמדו כלים על השיש
ולכל דבר יהיה מקום
ואני אראה את השיש היפה שנבחר ולא קערות צבעוניות כל היום...

• הוסף לסימניות
כי בדיוק בשביל זה אני עושה מטבח חדש
כדי שלא עמדו כלים על השיש
ולכל דבר יהיה מקום
ואני אראה את השיש היפה שנבחר ולא קערות צבעוניות כל היום...
אם את עושה את המדיח בעיקר כדי להשתמש בו לייבוש כלים,
אז יש מתקן ייעודי לייבוש כלים שמיועד לארון תחתון.
כשתכננתי את המטבח, חשבתי בתחילה רק להשאיר מקום למדיח, להמשך.
אז הנגר הציע לי לשים שם בינתיים את המתקן הנ"ל,
כדי לייבש כלים שאין להם מקום במייבש. בזמני עומס, אחרי שבת, בערב שבת וכו'

סופו של דבר הכרעתי על מדיח מיידי ולא מתחרטת..

• הוסף לסימניות
אם את עושה את המדיח בעיקר כדי להשתמש בו לייבוש כלים,
אז יש מתקן ייעודי לייבוש כלים שמיועד לארון תחתון.
כשתכננתי את המטבח, חשבתי בתחילה רק להשאיר מקום למדיח, להמשך.
אז הנגר הציע לי לשים שם בינתיים את המתקן הנ"ל,
כדי לייבש כלים שאין להם מקום במייבש. בזמני עומס, אחרי שבת, בערב שבת וכו'

סופו של דבר הכרעתי על מדיח מיידי ולא מתחרטת..
תודה
טוב לדעת
אבדוק את זה
למרות שהשתכנעתי לגמרי מהמדיח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה