מדיח כלים מדיח כלים - בעד ונגד

• הוסף לסימניות
בטח בעד
ברור שכן!!!
אנחנו לא שוטפים ולא כלום
בשבת- פותחים את המדיח מראש ומאכסנים שמה את הכלים- אין כלים על השייש!!!! (לפחות בלילה)
מיד במוצאי שבת מדליקים וזהו!!!!
פשוט מוצלח!!
עשינו רק בשרי
נורא מצטערים שלא עשינו חלבי- פשוט אכזבה
של איזה חברה גרמנית מסובכת- אם צריך אני אברר את השם

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לאמר האם כדאי להשקיע בחברת מילה או מספיק אלקטרולוקס או חברה אחרת?

• הוסף לסימניות
אין נגד .
רק בעד.
לא קשור לעצלנים.
אין ענין לעמוד מול הכיור כל יום כל כך הרבה זמן ולהדיח את הכלים. שיעמום טוטאלי...
עברתי דירה, אני כבר שנה בלי מדיח, עד שאעשה מטבח חדש... וזה הדבר היחיד שחסר לי מהדירה הקודמת...
באמת שזה חוסך עשרות שעות בחודש

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אני עושה מטבח חדש ורוצה להגשים חלום ישן של מדיח כלים ואפילו שניים.. נראה לי שזה פינוק ונוחות ששווים את המקום וההשקעה, אבל שמעתי מכמה שמשום מה בסוף לא כ"כ משתמשים בזה ויש לזה חסרונות שונים. אשמח לשמוע דעות ממי שיש לו מדיח, תודה!
אין על מדיח גם חוסך עבודה וכוח וגם לכלוך אני משתמש בבית בשני מדיחים אחד לחלבי ואחד לבשרי ממש מצוין ממליץ מאוד מאוד אין בזה שום חסרון וגם שווה את הכסף. [לא עולה כזה הרבה ביחס לעבודה שנותן]

• הוסף לסימניות
במדיח של בוש הזרמים של המים רק מלמטה לכיוון למעלה? או שיש גם מלמעלה או מהצדדים?
אם שמים סיר -בצד החיצוני גם מתנקה?

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום
יש לנו בוש, חלום!
זה נתפס בציבור כמשהו של מפונקים ולא בשבילנו וחבל ממש
זה בדיוק כמו מכונת כביסה.
במקום לעמוד שעה במוצש ולשטוף כלי כלי,
כמה דקות של להכניס ולשטוף שיש וכיור, ומתפנים לדברים אחרים חשובים יותר בחיים.

• הוסף לסימניות
תכלס, הבנתי שלא מפעילים אם הוא לא מלא, ז"א שאתן מחכות גם יום יומיים עם כלים מלוכלכים להפעלה?

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום
יש לנו בוש, חלום!
זה נתפס בציבור כמשהו של מפונקים ולא בשבילנו וחבל ממש
זה בדיוק כמו מכונת כביסה.
במקום לעמוד שעה במוצש ולשטוף כלי כלי,
כמה דקות של להכניס ולשטוף שיש וכיור, ומתפנים לדברים אחרים חשובים יותר בחיים.
תוכלי לכתוב דגם?

• הוסף לסימניות
יש לך מישהו שאת ממליצה?
כן
ריינר מרמות בירושלים
לא קשורה אליהם, רק קניתי ותמיד הייתי מרוצה
טל: 02-5712402 | 02-5866684 | פקס: 077-3182331 | <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שעות מענה טלפוני: בימים א-ה 18:00 - 9:30

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוסיף מדיח למטבח קיים?
מה זה דורש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה