קורונה מדינת חלם

• הוסף לסימניות
מי שנמצא בבידוד עקב כך ששהה ליד חולה מאומת, והפר בידוד נקנס ב-5000 ש"ח.
אתמול אמרו ממשרד הבריאות לשכנה שלי - חולת קורונה ב-100% שתלך לעשות בדיקה במתחם בדיקות ותלך לשם ברגל- היא, בעלה והילדים!!

• הוסף לסימניות
זה אחד הדברים שגרמו לי לאבד אמון בקופת החולים ובמשרד הבריאות בכל מה שקשור לקורונה.
הכל אסור עד שזה מגיע לכיס של הקופה!

• הוסף לסימניות
מי שנמצא בבידוד עקב כך ששהה ליד חולה מאומת, והפר בידוד נקנס ב-5000 ש"ח.
אתמול אמרו ממשרד הבריאות לשכנה שלי - חולת קורונה ב-100% שתלך לעשות בדיקה במתחם בדיקות ותלך לשם ברגל- היא, בעלה והילדים!!
טוב שברגל.
לאחיין שלי אמרו ליסוע בתחבורה ציבורית נסיעה בינעירונית.
כי כל עוד לא עשה בדיקה אין בעיה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני באמת שאלה-
יש לי תסמין קטנטן- אבל תסמין---
לא יודעת מה לעשותתתת???
משתגעת עם המדינה הזו????
חלם יכלה לעבור קורס פה!
אם אני חולה (ח"ו) אז סכנה לצאת להבדק- אבל מי באמת ישלח לי בדיקה לבית???
ואם אני בריאה (בעז"ה) אז אני סובלת לחינם מבידוד עצמי------

• הוסף לסימניות
ומי שאין לו בכלל אפשרות להיבדק במקום מגוריו וצריך להגיע לעיר אחרת, גם אמור לעשות זאת ברגל?

• הוסף לסימניות
אני באמת שאלה-
יש לי תסמין קטנטן- אבל תסמין---
לא יודעת מה לעשותתתת???
משתגעת עם המדינה הזו????
חלם יכלה לעבור קורס פה!
אם אני חולה (ח"ו) אז סכנה לצאת להבדק- אבל מי באמת ישלח לי בדיקה לבית???
ואם אני בריאה (בעז"ה) אז אני סובלת לחינם מבידוד עצמי------
אם יש תסמין צריך להישאר בבית עד תום התסמין.
הבדיקה לא וודאית עד כדי כך...
לחילופין אפשר ללכת / להתקשר לרופא, ואם הוא ייאשר שאת יכולה לצאת..... האחריות עליו :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם יש תסמין צריך להישאר בבית עד תום התסמין.
הבדיקה לא וודאית עד כדי כך...
לחילופין אפשר ללכת / להתקשר לרופא, ואם הוא ייאשר שאת יכולה לצאת..... האחריות עליו :rolleyes:
דיוק
יש להשאר בבידוד
עד יומים אחרי תום התסמין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה