כללי מדף ויקטורי

• הוסף לסימניות
היי,
צהריים טובים לכולם,
אני זקוקה באופן די דחוף, (עד השעה 21:00 זה יעזור לי,
אח"כ כבר לא יהיה מדי אקטואלי.... :rolleyes:)

מדף ויקטורי, הוא לא חייב להיות משהו מפוצף במיוחד, גם אם הוא פשוט, או חלק,
יועיל לי מאוד.
(גם תמונה של מדף תעזור, אבל יש עדיפות לויקטורי).

תודה רבה לכולכם יחד,
ולכל אחד בנפרד!

כתיבה וחתימה טובה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;853186:
שלחתי במייל
וואו - תודה ענקית!!
עזרת לי מאוד!

שנה טובה,

• הוסף לסימניות
סופסוף יש לי אפשרות להחזיר לך טובה :)
שלחתי לך ג"כ במייל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מדפים ויקטוריים
ריכזתי לך כמה ביחד.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מדפים.ai
    1.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אשריכם ישראל.
כל אחד בדרכו שלו.
עזרתם לי מאוד!!!
הייתי לי מודעה להוריד לדפוס בדחיפות!!
הלקוחות שלי יודעים שאין אצלי "רגע אחרון" -
אבל הוא, מה לעשות?! - כאילו לא ידע שהשנה החדשה בפתח - והוא חייב דחווווף....
יש לקוחות שגם אם הם חורגים מהכללים - הם שווים....
וכבר כמעט שהתייאשתי - איך אספיק הכל -
ואתם הצלתם אותי.
תבורכו, כולכם, בשנה טובה, שנה מבורכת במלא לקוחות שווים ומעולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה