עיצוב מדף לנרות שבת

• הוסף לסימניות
שלום,
אני ממש מחפשת רעיון למדף/ויטרינה יפה לנרות שבת (פינתי ואפשר גם לא)
משהו יפה וחדיש.
אשמח לכל רעיון/ תמונה /השראה

תודה.

• הוסף לסימניות
בירושלים בשכונת בית ישראל יש חנות בשם "בית הזכוכית", שם הוא מוכר דברים כאלו במחירים מאוד זולים.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי באיזה מקום שעשו שקע בקיר. מעוצב ומחופה באבן ירושלמית. או משהו דומה. מצא חן בעיני. ואני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בעניין.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי באיזה מקום שעשו שקע בקיר. מעוצב ומחופה באבן ירושלמית. או משהו דומה. מצא חן בעיני. ואני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בעניין.
אם זה שקע, הקיר למעלה עלול להשחיר.

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין אצל זגג מדף בכל צורה שעולה בדעתך ולחבר לקיר עם תופסנים של מדפי זכוכית [לא כ"כ רואים אותם]
צריך להגיד לזגג למה זה מיועד כדי שיתאים את הזכוכית לצורך, בפרט אם עלולים להניח ע"ז נרות בפחית בלי פמוט....

• הוסף לסימניות
אני מוכרת בית ויטרינה לנרות שבת ב250 שח בחנויות עולה כמה אלפים

קבצים מצורפים

• בית לנרות שבת.jpg
    בית לנרות שבת.jpg
    KB 45.1 · צפיות: 67

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה