מדף עם כיור מונח לשירותי אורחים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מחפשת לקנות מדף עם עץ עם כיור מונח מעליו, למבואה שיוצאת משרותי אורחים בכניסה לבית
(משהו בסגנון של התמונה המצורפת)
בחנות לארונות אמבטיה סגנון כזה עולה בסביבות ה1200 ש"ח.
ואני מרגישה שזה סתם ניצול.
בסה"כ מדובר בקרש עץ ועליו מדף.

יש לכם אולי רעיון או המצלה על נגר שיכול לבצע דבר כזה בהוזלת עלויות?
אני כמובן אדאג לכיור ולברז...

אשמח לתגובות :)

.
088031e0f60f32fed08e24f1adadb4ab.jpg

• הוסף לסימניות
זה המחיר, לדעתי לא תמצאי בפחות.. אם לא אכפת לך האיכות תבדקי בפרפקט ליין..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק מזהירה אותך שהברזים של כיורים מונחים עולים פי 2 מברז רגיל.
אילו הייתי יודעת את זה מראש לא הייתי עושה כיור כזה.
מתחיל מ450 לפשוטים

• הוסף לסימניות
בכיור מונח ישנה בעיה של רטיבות כמעט תמידית על המשטח, בייחוד כאשר הכיור קטן והברז מעליו מקשה אפילו ליטול ידיים מבלי שיגלוש למשטח. גם אם המשטח עמיד כגון אם הוא עשוי מפולימר עדיין נוצר עובש בחיבור בין הכיור למשטח ובחיבור שבין המשטח לקיר. יפה זה כן פרקטי זה פחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה