כללי <מדפדפים>

• הוסף לסימניות
בוקר טוב

אני מעוניינת ליצור חוברת שיוכלו 'לדפדף' בו ע"י לחיצה בקצה הדף, איך אני יוצרת את זה?

תודה מראש לכל העונים והעוזרים למיניהם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לך יעל.
כשאני עושה לפי ההדרכה שלך, אני מקבלת דף ענק לבן שבאמצעו עומדים הדפים שלי מאינדזיין.
איך אני יוצרת אותו בצורה כזו שיהיה בגודל של הדף עצמו?
ועוד שאלה, יש לי עמודים באינדזיין שלא מסכימים להפרד, איך אני מפרידה ביניהם בכל זזאת? אולי לכן הוא נותן לי ביצוא כאלה דפים גדולים?

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת עמודים שלא מסכימים להפרד?
אולי הגדרת אותם כעמוד אחד וחלקת אותם באמצע ע״י סרגל?
תעלי צילום מסך נראה במה מדובר.

• הוסף לסימניות
תצלום מסך
(גם בחלונית הדפים הם מופיעים יחד) חלק מהמסמך הדפים מופיעים נפרדים וחלק תאומים סיאמים:)

קבצים מצורפים

• 33.JPG
    KB 23 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תנסי ב-file- document setup להוריד את ה-וי שמסומן ראי צילום מסך

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-09-06 at 12.27.47 PM.jpg
    KB 131.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי
יש אפשרות אחרת?

• הוסף לסימניות
באינדזיין - לייצא ל SWF

• הוסף לסימניות
איך יצרת את צורת הדפים?

• הוסף לסימניות
פתחתי קובץ עם עמודים בגודל A3 שעומדים אחד ע"י השני.
לצורך העניין שיניתי את הגודל של חלק מהדפים וגם הפרדתי בין הדפים ע"י הורדת הV כנ"ל.

• הוסף לסימניות
איך שינית את המידות רק לחלק מהדפים?

• הוסף לסימניות
בכלי הדפים (הכלי השלישי מלמעלה בסרגל הכלים)

• הוסף לסימניות
אחרי שאת מורידה את ה-וי תנסי להפריד את התאומים ע״י גרירת הדף בחלון ה-pages
ותראי שהם יפרדו לך

• הוסף לסימניות
אבל תקחי בחשבון שאחרי היצוא ל-swf זה יעשה לך גודל דף אחיד לכולם זה יקח את הגודל הכי רחב ואת הגובה הכי גבוה

• הוסף לסימניות
להוריד את הוי מהאפשריות המסומנות בתמונה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 90.1 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה