מדפים בארון פלסטיק שנפלו - יש תקנה להעמידם?

• הוסף לסימניות
ארון של חברת ZAG
למדפים היו פלסטיקים קטנים עליהם הם ישבו, במשך השנים נשרו הפלסטיקים כרגע נותר מדף אחד על כנו. יש דרך לקבע את המדפים? למשהו רעיון? או פשוט ללוותו לצפרדע?
תודה לכל המסיעים!

• הוסף לסימניות
קחו זויות לעץ, כאלו שיש להם צורת ר או צורת משולש בצבע לבן, ותדביקו
אותו בדפנות עם דבק שנקרא מונטז', של חברת ביזון (בלבד!!!), לפי הוראות
היצרן, וזהו, תניחו את המדפים ושלום.

• הוסף לסימניות
תודה!
2 מדפים קבענו עכשיו עם אזיקונים לצירים של הדלת, נראה לא רע..
את השאר ננסה לחפש בחנויות דבק כזה. תודה!

• הוסף לסימניות
כן וגם תיקנתי את הטעות המביכה.... (קחו במקום כחו...:()

• הוסף לסימניות
ואגב בימים אלו אני מגיש טונות של עזרה, כאן, באישי ובנייד, והכל
לעילוי נשמת אימי תקוה שרה בת מלכה. (שאני עדיין בשנת האבל עליה).

מקווה שזה נחשב לי למצווה...:eek:

בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
אני אישית לפני שנתיים בערך כשהתחילו להישבר הפלסטיקים התקשרתי לפי 144 למשווק ואמר לי ששולח לי מיידי חבילה של פלסטיקים וכך היה עכשיו אני צריך שוב להתקשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה