• הוסף לסימניות
אני רוצה להתקין מדפים בחדר ילדים לצורך ארגון הצעצועים. האם כדאי? איך בכלל מארגנים אותם? כרגע הכל בארגז גדול, וכשפותחים אותו... כל הצעצועים מתפזרים בבית..:eek::D:confused:. לכן חשבתי על מדפים שזה גם בגובה שהוא לא נגיש לילדים לרוקן את כל התכולה, וגם משום שהרצפה בחדר ילדים ברובה תפוסה.
אשמח לשמוע רעיונות לארגון הצעצועים, ואפילו לראות תמונות.
ואם אפשר לקבל המלצה היכן קונים מדפים בירושלים. מספיק משהו פשוט, אפילו מסיבית... חבל ללכת לנגר בשביל זה, לא?

• הוסף לסימניות
באיקאה יש המון פתרונות מצוינים לצעצועים, מאד בזול.
יש להם כוורות זולות ויפות, וכל מיני סוגי מדפים בצבעים שונים.
יש גם ארון - יש כמה דגמים וגדלים, לבן או עץ טבעי, שבא עם מסילות ולתוך המסילות ניתן להכניס מדפים או - מוצלח יותר לצעצועים - קופסאות גדולות שמתפקדות כמגרות, וזה מאד נח לצעצועים מתפזרים, כל סוג את שמה במגירה, אוספים ונכנס לתוך הארון. מסודר, יפה ונוח. הקופסאות צבעוניות או לבנות.

• הוסף לסימניות
יש איקאה בירושלים?

• הוסף לסימניות
לא... בנתניה ובראשון לציון

• הוסף לסימניות
לי יש מדפים, לא בגובה הילדים, כך יש לי שליטה על המשחקים
קניתי בהום פלייס קופסאות פלסטיק עם מכסים, יש בכל מיני גדלים
לכל משחק - קופסא, קליקס, צינורות וכו', גם כל כלי האוכל בסלסלה גדולה
מאד פרקטי ויוצר סדר

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו אצל נגר בסביבה ובעלי הרכיב. את הפוליגל- גג הוספתי לקישוט. ר' תמונה

• הוסף לסימניות
כוורת.
לפחות הבלאגן נשאר בתחום המדפים..

קבצים מצורפים

• IMG_0002.JPG
    1.5 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הזמנו מדפים אצל אחד הנגרים ב"אזור התעשיה של בית ישראל". (א"ת המכיל נגרים ופיצות).
חמוד וזול מאד, המדף בצבע של הארון והסיומת שלו בצבע כהה יותר, מומלץ .

• הוסף לסימניות
מה נקרא זול מאוד?
כמה בכלל עולה מדף או כוורת?

• הוסף לסימניות
הכוורת מכאן
עלתה 670 ש"ח
150 כל קוביה 40*40 ס"מ
והמדף עוד 70 ש"ח

• הוסף לסימניות
המדפים שהעלתי, עלו פחות ממאתיים ש"ח.

• הוסף לסימניות
אחרי שתמצאי מדפים -
אני מאד ממליצה לסדר משחקים בתוך קופסאות פלסטיק עם מכסה - אני סידרתי בקופסאות הפלסטיק המלבניות השקופות הפשוטות שקונים בחנויות כלים חד-פעמיים - בעומקים שונים לפי הצורך.
א. הקופסאות האלו זולות. גם אם קונים בפעם הראשונה הרבה - זה לא יוצא מחיר בשמים - וזו ממש השקעה משתלמת.
ב. חסכוני במקום
ג. יותר מוצלח מסלסלות - מפני שזה סגור, וכך גם אם נופל - לא הכל מתפזר על הרצפה.
ד. פאזלים ומשחקי קופסא למינהם, שבדרך כלל (נראה לי שלא רק אצלנו...) אחרי כמה זמן הקופסאות שלהם במצב קשה..., משקיעים אחה"צ אחד, גוזרים תמונה קטנה מהקופסה המקורית, כדי לדעת איזה משחק זה ומדביקים על הקופסת פלסטיק. או ששמים מדבקה עם ציור של המשחק או שם המשחק - תלוי בגיל הילדים.
ככל שיש יותר משחקים בקופסאות סגורות - יש יותר סיכוי לסדר. אפילו אם מחליטים שחלק מהמשחקים יהיו בגובה הילדים.
עשיתי את המבצע העברה לקופסאות לפני כעשר שנים, וזה ממש שינה לי את איכות החיים. מאד מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה