כללי מדפיס לאורך במקום לרוחב

• הוסף לסימניות
נתקלתם פעם בבעיה כזאת?
אני מדפיסה בפוטושופ לפי די אף. תמונה שהיא לרוחב (הגדרות הנייר וההדפסה לרוחב)
והקובץ יוצא תמונה לאורך.
יש פיתרון??

• הוסף לסימניות
בהגדרות של המדפסת, צריך לשנות.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה תלוי במדפסת עצמה.
איזה יש לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Beccy;1824012:
יכול להיות שזה תלוי במדפסת עצמה.
איזה יש לך?

אין לי מדפסת. אני מדפיסה לפורמט פי די אף.

• הוסף לסימניות
אה, סליחה.
איפה שינית את ההגדרה, שיהיה רוחב?

• הוסף לסימניות
ב file print
יש print settings
שם יש אפשרות לבחור אורך או רוחב,
(וגם יש ליד זה ציור של דף לאורך ודף לרוחב וזה עומד על לרוחב)

• הוסף לסימניות
מוזר...
סתם שאלה, למה את מדפיסה PDF ולא שומרת PDF? מה ההבדל?
(סליחה שלא הצלחתי לעזור...)

• הוסף לסימניות
קודם כל ניסית! וזה כבר יפה מאד! ותודה.
דבר שני, בדקתי פעם את כל האופציות של שמירה והדפסה וראיתי שכך זה שוקל הכי פחות.
(בכל מקרה, כרגע אני צריכה את זה כדי לייבא לאינדיזיין. כך שאני יכולה גם לשמור בפוטושופ.)

• הוסף לסימניות
דרך אגב, זה נהיה לי פתאום, הדבר הזה. פעם לא היתה לי בעיה להדפיס לרוחב.
כנראה משהו השתבש בהגדרות.

• הוסף לסימניות
לימדת אותי משהו חדש. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה