מדפיס רבע עמוד

• הוסף לסימניות
למה כאשר אני עומדת בדפדפן על אובייקט מסוג פלאש, ולוחצת על עכבר ימני + "הדפסה", אני מקבלת הדפסה של רבע העמוד השמאלי-עליון בלבד? (מנסה להדפיס לקובץ pdf).
לעומת זאת, אם אני עומדת על שטח של עמוד html רגיל (אפילו באותו עמוד!), ואז לוחצת על "הדפסה", אני מקבלת את ההדפסה של כל הדף, כמו שצריך
????
האם יש אילו שהן הגדרות, או מה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איפה כל המבינים?

• הוסף לסימניות
בהדפסה מסומן 'קטע הנבחר'?
כמו"כ, באיזה דפדפן מדובר?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בגוגל כרום, אבל ניסיתי גם באקספלורר ואותה בעיה.
אני לא רואה 'קטע נבחר', והאמת שהבעיה מתחילה מזה, שאני בתור מתכנתת מכינה כפתור "הדפסה" שאמור להדפיס את כל מה שרואים בתור פלאש, והפקודה הזו, כמה שאני מגדירה לה גודל גדול יותר - לא עוזר. מכאן הגעתי לזה שגם כשאני לוחצת על העכבר הימני + "הדפס" הוא עושה אותו דבר. לכן, נראה לי יותר שזה תלוי בגירסת הפלאש פלייר, או באיזו הגדרה. האם יתכן? ואם כן, מה?

• הוסף לסימניות
למה באמת לא לעדכן את הפלאש?

• הוסף לסימניות
אדרבה. הפלאש פלייר שלי הוא המתקדם ביותר (כך נראה לי) - גירסה 11.2
ואני נוטה לחשוב, שבגירסאות קודמות היה יותר טוב...

• הוסף לסימניות
נתחיל מהתחלה.
איפה את לוחצת על 'הדפסה'? (בתפריט לחצן ימני אין הדפסה).

• הוסף לסימניות
סליחה על התגובה המאוחרת, לא הייתי כאן יומיים, לצערי.
לענייננו: בדפדפן, אני פותחת משחק מסויים שכתוב בפלאש. כעת אני עומדת עליו ולוחצת על עכבר ימני. מה שקורה - נפתח התפריט הבא (בתמונה). אז אני לוחצת על "print" ומקבלת תצוגה של רבע עמוד בלבד, וכך מתקבל גם הקובץ pdf, כאשר אני לוחצת על "אישור"

קבצים מצורפים

• תפריט הדפס.jpg
    KB 64.8 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה