איזה דגם ? (יש לי איזה חוברת בעברית, אני לא יודע אם זה יתאים)אני לא מצליחה להתחבר למחשב או למצוא תמיכה בעברית
מי יכול לעזור?
בשמחה מה הדגם שלה?אני לא מצליחה להתחבר למחשב או למצוא תמיכה בעברית
מי יכול לעזור?
בשמחה מה הדגם שלה?
איך היא מחוברת למחשב? כבל? וויפי?קבלתי מדפסת ברדר J491 אבל אני לא מצליח לסרוק דפים
כי אין לי את התוכנה (היה לי תוכנה של J480 וזה לא תומך)
אולי יש לך את התוכנה?
תודה
וויפיאיך היא מחוברת למחשב? כבל? וויפי?
אפשר להוריד את הדרייבר מהאתר שלהם (https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=us&lang=en&prod=mfcj491dw_us_eu_as)קבלתי מדפסת ברדר J491 אבל אני לא מצליח לסרוק דפים
כי אין לי את התוכנה (היה לי תוכנה של J480 וזה לא תומך)
אולי יש לך את התוכנה?
תודה
וויפי
כשמחברים עם וויפי, אין צורך בדרייבר,אפשר להוריד את הדרייבר מהאתר שלהם (https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=us&lang=en&prod=mfcj491dw_us_eu_as)
כשמחברים עם וויפי, אין צורך בדרייבר,
פשוט לחבר לרשת את המדפסת ואז לחפש אותה במחשב ע"י הוסף מדפסת
אני לא מצליח לחבר את המדפסת למחשב,
האם יש לך דרך לעזור לי?
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים