מידע שימושי מדפסת ברדר מוציאה הודעה - "נגמר הטונר" - ומסרבת להמשיך להדפיס

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות להמשיך ולהדפיס בכל זאת? הטנר עדיין מדפיס, אמנם באיכות פחותה, אבל זה מה שיש לי ברגע זה.
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
L27400

מצאתי את הפתרון בס"ד.
  1. Press MENU and choose General Setup => Replace Toner.
  2. שם ישנן שתי אפשרויות. ברירת המחדל היא - Stop .פירושו - "עצור" את המדפסת בעת שהטונר קרוב לסיום.
  3. יש לבחור באפשרות Continue - "המשך" - המשך את הדפסה גם אם הטונר בשלבי סיום
כעת אפשר להמשיך להדפיס "עד תומו"....

• הוסף לסימניות
תודה על הפתרון. אבדוק את זה גם בברדר שלי.

(אפילו אם נגמר רק צבע אחד, היא לא מוכנה להדפיס כלום עד שמאכילים אותה במיכל חדש. גם לא הדפסות שחור-לבן).

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא מדפסת צבע, רק שחור. יתכן ויש את הפונקציה הזו גם במדפסת צבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;n5061784:
במדפסת הזרקת דיו יש אפשרות פשוטה לעקוף את זה ע"י ששמים נייר על הראש דיו במקום שהחיישן מזהה שנגמר הדיו כתבתי פעם על זה פה

המדפסת שלי אינטלגנטית מאד. קשה לי להאמין שהיא תיפול בפח הזה. בין היתר, היא מזהה אם הכניסו לה צבע צהוב במקום אדום, למשל.

• הוסף לסימניות
אז אולי הבעיה אצלי זהה- יש לי HP יש לה שני טונרים- צבעוני ושחור, אני בכללי לא צריכה צבעוני, אז השחור חדש והצבעוני... נעבך. היא כותבת לי כל הזמן שאין טונרים במדפסת. ויש! למישהו זה קרה עם HP?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;n5061790:
המדפסת שלי אינטלגנטית מאד. קשה לי להאמין שהיא תיפול בפח הזה. בין היתר, היא מזהה אם הכניסו לה צבע צהוב במקום אדום, למשל.

זה ממש לא מחוייב מה שהיא מזהה צבע זה משום שעל כל טונר יש שבב [וגם על כל מחסנית דיו] השבב משדר את סוג הצבע ובטונרים הוא משדר את כמות ההדפסות ולפי"ז הוא מחליט מתי להפסיק
בשונה מזה במחסנית הוא משדר רק את סוג הצבע והכמות זה בשבב נפרד במדפסת שפועל ע"י קרן אור [כמו בכניסה לחנייה או מעלית ברגע שהקרן אור משתקפת בצד הש ני שת המדפסת זה סימן שאין טונר בשביל להפסיק את ההשתקפות ויש מחסניות שההפסקה נעשית ע"י ממצוף קטן ]רק מה , זה ממוקם בכוונה במקום די גבוה כדי שלא יוכלו לנצל עד הסוף
בנוסף בטונרים של סמסונג זה בנוי ע"י חוט מוליך מסויים [נגד ] שבנוי כך שלאחר כך וכך הפעלות של הטונר הוא ישרף ואז הוא ישדר למכונה שא"א יותר להדפיס בכך הם רוצים למנוע מאנשים לקנות אבקה ולמלאות מה שיוצא כלום כסף אלא לקנות טונר במאה חמישים שקל זה קצת יותר קשה לעקוף אבל אפשרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;n5057573:
ישנה אפשרות להמשיך ולהדפיס בכל זאת? הטנר עדיין מדפיס, אמנם באיכות פחותה, אבל זה מה שיש לי ברגע זה.
אשמח לעזרה.

יש פה איזה פתרון סתם מענייןhttp://www.prog.co.il/forum/%D7%AA%D...A8%D7%93%D7%A8

ועוד דבר מעניין פהhttp://www.prog.co.il/forum/%D7%90%D...A8%D7%93%D7%

והנה ההסבר של חברת HP למה הם עושים את זה https://support.hp.com/il-he/document/c04395956

• הוסף לסימניות
באותו ענין אצלי יש בעיה שאני מכניס דיו חדש והוא מזהה אותו כאילו הוא ריק
מישהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
אם הוא מראה שהדיו כמעט ריק ועדיין נותן להדפיס יש אפשרות לעשות ניקוי לדיו אבל אם מראה שהדיו ריק לגמרי לכאו' אין כ"כ מה לעשות במחיר שיהיה שווה לתקן כך עלה לאחר שדיברתי עם בראדר יש להם שירות לקוחות יפה מאד וגם יוצרים קשר בטלפון במידת הצורך המייל שלהם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> יש להם גם מספר טלפון אין לי אותו כרגע
בהצלחה (אני בכ"א זרקתי את המדפסת בסוף...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה