מדפסת המחובר לראוטר - מפיל את התקשורת לראוטר

• פותח הנושא g2035
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מדפסת המחובר לראוטר, שאליו מחוברים עוד שלש מחשבים. ולפעמים אחרי שאני מדפיס דרך המדפסת דרך הראוטר, התקשורת של הראוטר נופלת.
האם כך צריך להיות? והאם הראוטר באמת לא מספיק בשביל להדפיס דרכו?

• הוסף לסימניות
לי יש מדפסת רגילה שמחוברת ליציאת USB בראוטר.
אני מצליח לשלוח מקסימום 10 עמודים.
יותר מזה זה לא מדפיס, ולפעמים גם מפיל את הראוטר. כנראה זה תלוי בדגם.

• הוסף לסימניות
אולי יש אותה כתובת למדפסת ולאחד המחשבים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;851497:
אולי יש אותה כתובת למדפסת ולאחד המחשבים???
אפשר קצת הסבר איך לבדוק את זה ל"עם הארץ" כמוני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;851500:
אפשר קצת הסבר איך לבדוק את זה ל"עם הארץ" כמוני?

אם מדובר במדפסת רשת (לא כשהמדפסת מחוברת עם USB למחשב אלא ישירות לראוטר סויצ') אזי יש לה כתובת קבועה נניח 10.0.0.1 ואז קורה שכשהמדפסת כבויה מפעילים את אחד המחשבים הראוטר נותן לו כתובת פנויה ואם זה יהיה 10.0.0.1 אזי כשידליקו את המדפסת יהיה לה ולאחד המחשבים אותה כתובת והבלגן יתחיל...
אם זה הכן המצב יש שני דרכים אחד להכנס לראוטר ולשנות את הDHCP שלא יתן את הכתובת 10.0.0.1 או להכנס לכל אחד מהמחשבים ולתת כתובת קבועה ששונה מהכתובת של המדפסת...

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט.
אם הבנתי נכון אז במדפסת כמו שלי שמחוברת ליציאת USB בראוטר, ואיננה מדפסת רשת,
לא זו הבעיה?

אם כן, אולי יש למישהו הסבר מדוע קובץ מעל 10 עמודים בערך שנשלח למדפסת - מפיל את התקשורת האלחוטית למחשב, וגם הקובץ איננו מודפס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;851544:
או להכנס לכל אחד מהמחשבים ולתת כתובת קבועה ששונה מהכתובת של המדפסת...
איפה מגדירים אות זה במחשב?

• הוסף לסימניות
לחצן התחל+R
ncpa.cpl
קליק ימני על החיבור הפעיל
מאפיינים
intenet protocol version 4...

• הוסף לסימניות
תודה מכל הלב על העזרה האישית,
ובהזדמנות זו סליחה מg2035 על שקפצתי על העגלה שלו....

עשיתי את ההוראות ואני רואה ש-מוגדר על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי".
להגדיר ידנית?
איזה כתובת לכתוב?
זה לא יכול להפריע לפעילות השוטפת שלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה