מדפסת - השילוב המנצח

• הוסף לסימניות
חודש טוב

אני רוצה לקנות מדפסת זולה, אבל איכותית, שהדיו לא יגמר כל יומיים וגם לא יעלה יותר מהמדפסת... שהדפים לא יתקעו והדיו לא ימרח, שתיקח לכל הדפסה דף אחד ולא תנסה לשלוף את כל הערימה..

ובקיצור - משהו טוב... אבל לא יקר!

אה, ושכחתי להוסיף - אני זקוקה לה לשימוש ביתי שוטף (הדפסת טקסט שחור לבן בד"כ) ולא מעבר לזה... (מחיפוש בפורום מצאתי בעיקר המלצות לגרפיקאים וכד')

אשמח לשמע המלצות ודיס-המלצות מבעלי נסיון. תודה!

• הוסף לסימניות
זו עוגה:

3400326.jpg

וזו עוגה שאכלו ממנה:

7738923.jpg

עכשיו תחשבי שוב: אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

זולה ואיכותית? משהו טוב אבל לא יקר?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;2460970:
זולה ואיכותית? משהו טוב אבל לא יקר?!

לא יודעת למה הלכת לקיצוניות...
אני לא מתכוונת למשהו ב100 שקל, אבל גם לא 1000 שקל.
אני רוצה משהו איכותי מבחינת חוזק ואורך חיים אבל לא מבחינת חדות וכד'.

אשמח לשמע המלצות קונקרטיות

• הוסף לסימניות
כמה הדפסות חודשיות?
האם חשוב הדפסה אלחוטית?
שחור לבן/ צבעוני?
רק סורק או גם פקס מובנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2461112:
כמה הדפסות חודשיות?
האם חשוב הדפסה אלחוטית?
שחור לבן/ צבעוני?
רק סורק או גם פקס מובנה?

לא יותר מכמה מאות דפים בחודש.
אין צורך בהדפסה אלחוטית.
עדיף גם צבעוני, אבל אם זה הפרש גדול במחיר, לא חושבת שאני אשקיע בזה.
אפשר גם בלי פקס.

תודה

• הוסף לסימניות
בדר''כ מומלץ לש/ל
HP 1536
או HP 127
שתיהם בעברית
לייזר ומשולב

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לי יש M127fn של HP
פצצה!
אם אני מדפיס עם דיו לא מקורי - וקונה 2 טונרים יחד
יוצא לי כ 6 אג' לעמוד
והוא כולל פקס

עלה לי 638 ש"ח כולל משלוח
הכל בעברית

עכשיו באותו חנות רוצים עליה 750

תראה כאן
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869145

• הוסף לסימניות
גם לי יש את ה-M127fw של HP כבר כמה שנים ועובדת מעולה.
אבל אם את לא צריכה פקס, את יכולה להסתפק במדפסות לייזר יותר זולות ומן הסתם גם יותר עמידות, אני לא מכיר, אבל המומחים יוכלו להמליץ לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה