יש דבר כזה הדפסה ישירה על קלף אמיתי?איזו מדפסת מומלצת?
אינני יודע לכן שאלתי.יש דבר כזה הדפסה ישירה על קלף אמיתי?
אני יודע שמדפיסים באופסט שכבה שקופה ועל זה מדפיסים בדיגיטלי
שכחת תפילין...רק שלא תדפיס לנו מזוזות וספרי תורה
מסתובב עכשיו בארה"ב הרבה מזוזות שנכתבו עם שבלונה...שכחת תפילין...
יש. יש לי חבר שקנה מודפס על קלףאינני יודע לכן שאלתי
קלף אמיתי? אתה צריך משהו קבוע, כי אם לא עדיף ללכת פעם ב לדפוס כי זה משהו יקר,איזו מדפסת מומלצת?
לא הקלף יקר בזה אין לי מושג המכונה אמורה להיות יקרהמה הפירוש יקר. אם אני מדפיס על קלף גודל 40 על 50 מה המחירים?
לא אבל כל מדפסת פשוטה תהרוס את הקלף ואת המדפסת במיידיתזו מדפסת מיוחדת?
CS923DEתוכל לכתוב כאן דגמים שכן מתאימים? כמובן מדובר בהדפסה צבעונית
יש שמדפיסים על קלף באמצעות פלוטר ( של חברת EPSON בד"כ) ויש שמדפיסים עם שולחן הדפסה. שולחן הדפסה מדפיס באיכות גבוהה יותר וניתן להדפיס אתו גם טקסטורה. בסטודיו אומנות יהודית מדפיסים על קלף עם שולחן הדפסה כזה.איזו מדפסת מומלצת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים