כללי מדפסת להדפסת מוצרים

• הוסף לסימניות
מישו שמע על המדפסות שמדפיסות מוצרים? איפה? כמה? איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
יש מכונות חריטה ב3D
הם נקראות מכונות CNC.
תחום די רחב
ויש מגוון של מכונות, המחיר הוא בעשרות אלפי דולר.
יש מכונות להדפסה על מוצרים, שאני מניח שלא מתכוונים לזה.
קיים בעולם מכונות להדפסת מוצרים מפלסטיק מיוחד בשיטת השכבות.
http://www.itg.uiuc.edu/vmil/equipment/Z406/index.htm
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%93%D7%A4%D7%A1%D7%94_%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%AA
מחירים אני לא יודע..

• הוסף לסימניות
תכין 30,000$ וצא לחיפושים....

• הוסף לסימניות
הכוונה להדפיס מוצר במדפסת כזו, יש לי דמות שבניתי במיה ואני רוצה להופכה לבובה

• הוסף לסימניות
יש חיה כזו.
קוראים לזה מדפסת הזרקת דיו תלת מימדית

• הוסף לסימניות
ציטוט:

מעצבי החלומות: מפגש בין עיצוב לטכנולוגיה

התערוכה "
מעצבי החלומות: מפגש בין עיצוב לטכנולוגיה" שהוצגה במוזיאון ישראל, ירושלים היא מסע בעקבות היווצרותם של חפצים, למן רעיון העיצוב הווירטואלי ועד למימושו הפיזי. החפץ מומצא, מתוכנן ומפותח בשלושה ממדים בקובץ מחשב, לפי חזון המעצב, ואחר-כך נשלח למדפסת הזרקה תלת-ממדית מתוחכמת, שבדרך פלא בונה אותו שכבה-אחר-שכבה עד להשלמתו.
במסגרת הפרויקט הוזמנו יותר מ-70 מעצבים ישראלים שפועלים בארץ ובעולם לבחון את יכולותיה הטכנולוגיות של המדפסת התלת מימדית, עבודות אחדות משעשעות או מעלות חיוך, ואחרות מאפשרות הצצה אל עתיד אפשרי שבו ייעשה המידול המהיר לטכנולוגיה ביתית נפוצה, וצרכנים יורידו קבצים מהאינטרנט וידפיסו אותם בביתם.

יש לי תמונות של חפצים שהודפסו במדפסת זו
אם אצליח אעלה אותם יותר מאוחר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מתעסק בתחום.

אשמח לתת לך פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
אגב, שלא כמו שנאמר לא מדובר בעשרות אלפי דולרים אלא במאות בודדות.

הכוונה כמובן להדפסת מוצר ולא לקניית מכונה שזו כבר אופרה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה