דרוש מידע מדפסת לייזר ביתית

• הוסף לסימניות
יודעים להמליץ על מדפסת לייזר קטנה ביתית באיכות גבוהה וגם חסכונית?
תודה

• הוסף לסימניות
מה המלצה למדפסת ביתית שתדפיס לי בין 40 ל60 דף בחודש. צריכה צבעוני (אני גננת )

• הוסף לסימניות
את לא צריכה לייזר את צריכה סמרט טק,
הכי זולה שיש בשבילך 849 ש"ח חברת HP מדפסת באנגלית מדפסת שמגיע עם ערכה של דיו של 18.000 דף בשחור ו8000 דף בצבעוני דיו אח"כ מקורי ל6500 דף עולה 80 ש"ח
אם את רוצה כזה בעברית תוספת של 100 ש"ח

• הוסף לסימניות
את לא צריכה לייזר את צריכה סמרט טק,
הכי זולה שיש בשבילך 849 ש"ח חברת HP מדפסת באנגלית מדפסת שמגיע עם ערכה של דיו של 18.000 דף בשחור ו8000 דף בצבעוני דיו אח"כ מקורי ל6500 דף עולה 80 ש"ח
אם את רוצה כזה בעברית תוספת של 100 ש"ח

יש עליה חוות דעת שליויות HP .
עם כמה שזאפ לא אמין 16 תגובות...צריך להיות בזה משהו.

אני לא יודעת מה לבחור. הכוונה שלך הייתה למדפסת הזרקת דיו בקבוקונים נכון?

• הוסף לסימניות
מדפסת ‏הזרקת דיו HP Smart Tank 515 1TJ09A

זה הדגם?
ואתה מגיב מתוך ניסיון שימוש?

• הוסף לסימניות
אין 3 סוגים זה אותה הגברת בשינוי אדרת
1. עם פקס
1. עם פידר
1. ה3 בלי שניהם
אני כותב את הדברים מתוך ניסיון רב

• הוסף לסימניות
יודעים להמליץ על מדפסת לייזר קטנה ביתית באיכות גבוהה וגם חסכונית?
תודה
קניתי ברדר HL-L23100
מדפסת לייזר ש"ל דו צדדי. לצרכים ביתיים הוא מאוד שימושי.
אבל הוא רק מדפסת. אין לו פקס/סורק
יש לי אותו כשנתיים והוא מעולה.

• הוסף לסימניות
בומבה של מכונה אך לא ניתן להשיג אותה...
למה אי אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר להשיג?
צודק מוזר מאד,
אני כבר שנה מבקש את זה מהספק ואין להשיג את זה כנראה יש כאלה שנשאר להם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה