מדפסת לייזר מומלצת

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה למדפסת לייזר שחור לבן?
מעדיפה משולבת אבל במחיר שפוי, גם לא משולבת יעזור לי
כן חשוב לי שתהיה טובה מאסיבית בלי תקלות
הדפסה יפה
ואפשרות לקנות טונרים בזול
כל מידע יעזור לי
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מנסיון מדפסת ליזר לשימוש פשוט לקנות מחברה טובה אך את המדפסת הכי זולה.
לי יש HP שעד כמה שזכור לי שקניתי אותה היא עלתה כ 200 ש״ח והיא משמשת אותי כבר כמה שנים טובות, כיום היא עולה כ 450 ש״ח. טונר נוסף למדפסת עולה כ 130 ש״ח. לא שווה להשקיע הרבה כסף בנושא והפשוטות לענ״ד מספקות לשימוש ביתי רגיל (מדפיסים כחמש מאות דפים, חבילה, בחודשיים/שלושה בערך).

• הוסף לסימניות
תודה
אם יש למישהו המלצה איפה לקנות
ואיזה דגם
יעזור לי

• הוסף לסימניות
אם אתם ירושלמים אז טונר פרינט ברחוב פתח תקוה 16, זולים, אמינים ואדיבים ביותר.

• הוסף לסימניות
מתעניין גם
מדפסת לייזר מומלצת שחור לבן

• הוסף לסימניות
מנסיון מדפסת ליזר לשימוש פשוט לקנות מחברה טובה אך את המדפסת הכי זולה.
לי יש HP שעד כמה שזכור לי שקניתי אותה היא עלתה כ 200 ש״ח והיא משמשת אותי כבר כמה שנים טובות, כיום היא עולה כ 450 ש״ח. טונר נוסף למדפסת עולה כ 130 ש״ח. לא שווה להשקיע הרבה כסף בנושא והפשוטות לענ״ד מספקות לשימוש ביתי רגיל (מדפיסים כחמש מאות דפים, חבילה, בחודשיים/שלושה בערך).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה