כללי מדפסת לייזר צבעוני לעומת הזרקת דיו

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם ידוע לכם מה העלויות של מדפסת לייזר צבעוני לעומת מדפסת הזרקת דיו?
האם טונרים יכולים להתייבש או שהם מחזיקים זמן רב?
אני רוצה לקנות מדפסת לייזר צבעונית ואני מתלבטת בגלל העלויות
אם למישהו יש נסיו במדפסת כזו, או המלצה על דגם מסוים, אשמח מאד
תודה

• הוסף לסימניות
יש לנו מדפסת לייזר צבעונית מחברה SAMSUNG CLX-3175FN
ואנו מאד מרוצים ממנה. זה חדש קנינו לפני חודש בערך.
זה עלה בערך 1400 ש"ח אבל זה שווה את המחיר.
מדפיס מאד מהר גם בצבעוני.

• הוסף לסימניות
כמה על ה הטונרים? ובאיזה רזולוציה היא מדפיסה?

• הוסף לסימניות
המוכר אמר לי שקניתי אצלו שזה עולה 1000 ל4 טונרים =4 צבעים.
קיבלנו חצי טונרים כל אחד עם המדפסת והוא אמר שטונרים חדשים יספיקו ל1000 דפים

• הוסף לסימניות
היתה לי מדפסת לייזר, שהעלות של הטונרים (חברת OKI) היתה מאד יקרה, אבל הטונרים החזיקו להרבה זמן.
כרגע קניתי הזרקת דיו של brother, מחסניות דיו קטנות שנגמרות מהר מאד. איכות ההדפסה אין מה להשוות.. כמובן גם המהירות.
טווח המחירים הוא גדול מאד. גם בלייזר וגם בהזרקת דיו יש זול יותר ויקר יותר.
למעשה אני חושבת שאם פעם שילמתי 2500 ש"ח על טונרים, וקניתי פעם בחצי שנה, והיום פעם בחודש אני צריכה לקנות מחסניות ב250 ש"ח, זה כבר לא הבדל כזה גדול...
בקיצור, אני די מאוכזבת מהקניה, למרות שהמדפסת עצמה היתה זולה (עשירית מחיר מהדפסת לייזר שהיתה לי) ומרגישה שירדתי ברמה כשעברתי מלייזר להזרקת דיו..

אבל כמובן הכל לפי השיקולים והצרכים שלך באופן אישי.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני בדיוק עומדת לקנות מדפסת ואיש המחשבים שלי יעץ לי לקנות הזרקת דיו ולא לייזר, ויש איזה מבצע של מכונה שכוללת: סורק, פקס, מדפסת וצילום בערך ב-700 ש"ח. וכמובן מדפסת טובה של EPSON, אם זה יהיה אקטואלי אני יברר יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mis;516911:
אני בדיוק עומדת לקנות מדפסת ואיש המחשבים שלי יעץ לי לקנות הזרקת דיו ולא לייזר, ויש איזה מבצע של מכונה שכוללת: סורק, פקס, מדפסת וצילום בערך ב-700 ש"ח. וכמובן מדפסת טובה של EPSON, אם זה יהיה אקטואלי אני יברר יותר פרטים.
אני קניתי כנ"ל של חברה ידועה ב400, וגם זה לא זול. ראיתי באייבורי במאה ש"ח פחות בערך, מדפסת עם כל הנ"ל של HP. ושימו לב, יש חברכות שאין להם דיו תחליפי!!! והמקורי-ייקר למאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה