אפשר אולי לפרט יותר על המדפסת הנ"ל?נכתב ע"י maty;587738:hp 4250
נכתב ע"י bris;591991:זה התוצאה הראשונה בגוגל
http://www.gamby.co.il/index.php?page=zoom&cartrigeid=53&lang=hebrew
זה טונר של 10000 דף לא מקורי לדגם 4100 (ל 4200 יש טונר של 15000 ו 180000 במחיר דומה) ב 249 , ואם הייתי מחפש עוד קצת הייתי מוצא גם בפחות מ 200
נ.ב. הם כותבים 5000 דף אבל אין להם מושג מה הם מוכרים - כמו ברוב המקומות...
היכן שוכרים מדפסות כאלו?נכתב ע"י מיכל123;591977:לכמות גדולה של הדפסות הרבה פעמים משתלם לשכור מדפסת לפי פעימות מונה, זה יכול לעלות בערך 5 אג' לעמוד (+ מע"מ), כאשר בקניה עצמית צריך גם לתחזק את המדפסת וגם הדיו עולה כ4.5 אג' וגם יש את עלות המדפסת.
לי יש HP4300, בשכירות, ואני מאד מאד מרוצה. - זה לא משמש לעבודות גרפיות, רק לעבודות משרדיות, דוחות מדבקות וכדומה.
נכתב ע"י מיכל123;592426:קומטופ. 036700505
נכתב ע"י bris;592717:את מה שהם משכירים הם גם מוכרים , והם גם מוכרים טונר של 10K ב 200 שח...
האם יש איזה שהוא חיסרון במדפסת מחודשת [ואם לא, אז מדוע זה כ"כ זול בהשוואה לחדשה]?נכתב ע"י bris;591979:לא מדויק.
אפשר להשיג מחודשות 4200-4300 בסביבות 1200-1500 שח (עם אחריות) , ממילא מה שאתה מקבל בשכירות זה הרבה פעמים מחודש. הם מדפסות שבנויות לעשות בלי מאמץ מליון דף ויש להם חלקי חילוף.
כל טונר (לא מקורי) , עולה פחות מ 200 שח, ומחזיק בערך ל 10000 דף. שזה יוצא פחות מ 2 אג'.
אם תחשבן את עלות המדפסת בתוכו , בחשבון של 100K זה עוד אגו' וחצי. סהכ 3.5 אג' כולל מעמ לעומת כ-6 אג בפעימה , וזה עוד פעימה ממש זולה.
נכון, מנסיון (בטונר מקורי).נכתב ע"י ישראל99;594673:והאם זה נכון מה שהם טוענים שהמדפסת HP4250 הטנר שלו מדפיס 18,000 דף או שזו גוזמא באויר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים