מדפסת לייזר?

• הוסף לסימניות
מישהוא מכיר כאן דגם חזק של מדפסת לייזר ש/ל המיועד לכמות גדולה של הדפסות?
עדיף דו צדדי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
hp 4250

• הוסף לסימניות
כלל אצבע , ככל שהמדפסת עולה יותר ברכישה היא זולה יותר באחזקה.

לענינינו , המינוח "הרבה" הוא סובייקטיבי , פרט באר הסבר. ואז נוכל לפרט יותר את הדגמים המתאימים.

• הוסף לסימניות
לכמות גדולה של הדפסות הרבה פעמים משתלם לשכור מדפסת לפי פעימות מונה, זה יכול לעלות בערך 5 אג' לעמוד (+ מע"מ), כאשר בקניה עצמית צריך גם לתחזק את המדפסת וגם הדיו עולה כ4.5 אג' וגם יש את עלות המדפסת.

לי יש HP4300, בשכירות, ואני מאד מאד מרוצה. - זה לא משמש לעבודות גרפיות, רק לעבודות משרדיות, דוחות מדבקות וכדומה.

• הוסף לסימניות
לא מדויק.
אפשר להשיג מחודשות 4200-4300 בסביבות 1200-1500 שח (עם אחריות) , ממילא מה שאתה מקבל בשכירות זה הרבה פעמים מחודש. הם מדפסות שבנויות לעשות בלי מאמץ מליון דף ויש להם חלקי חילוף.
כל טונר (לא מקורי) , עולה פחות מ 200 שח, ומחזיק בערך ל 10000 דף. שזה יוצא פחות מ 2 אג'.
אם תחשבן את עלות המדפסת בתוכו , בחשבון של 100K זה עוד אגו' וחצי. סהכ 3.5 אג' כולל מעמ לעומת כ-6 אג בפעימה , וזה עוד פעימה ממש זולה.

• הוסף לסימניות
אני גם לא הייתי קונה שם
זה מה שנקרא STICKER PRICE
בשביל זה יש גוגל

וזה גם מקורי

• הוסף לסימניות
זה התוצאה הראשונה בגוגל

http://www.gamby.co.il/index.php?page=zoom&cartrigeid=53&lang=hebrew

זה טונר של 10000 דף לא מקורי לדגם 4100 (ל 4200 יש טונר של 15000 ו 180000 במחיר דומה) ב 249 , ואם הייתי מחפש עוד קצת הייתי מוצא גם בפחות מ 200

נ.ב. הם כותבים 5000 דף אבל אין להם מושג מה הם מוכרים - כמו ברוב המקומות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;591991:
זה התוצאה הראשונה בגוגל

http://www.gamby.co.il/index.php?page=zoom&cartrigeid=53&lang=hebrew

זה טונר של 10000 דף לא מקורי לדגם 4100 (ל 4200 יש טונר של 15000 ו 180000 במחיר דומה) ב 249 , ואם הייתי מחפש עוד קצת הייתי מוצא גם בפחות מ 200

נ.ב. הם כותבים 5000 דף אבל אין להם מושג מה הם מוכרים - כמו ברוב המקומות...

אי אפשר להתווכח איתך, כי אתה מונח בזה, אבל נדמה לי שכמעט לא מצוי מוכר שחושב שטונר של 10000 דפים מספיק ל 5000 דף, אולי הפוך....

לפי מה שהם כותבים זה יוצא עלות של 5 אג' לדף (כולל מעמ), לא כולל מדפסת ותיקונים

• הוסף לסימניות
התכוונתי שמי שמזין את הנתונים לאתר לא בדיוק מבין הוא מעתיק ממקומות אחרים ונופלות הרבה מאוד טעויות
הטונרים הללו מגיעים תמיד כ 10k

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;591977:
לכמות גדולה של הדפסות הרבה פעמים משתלם לשכור מדפסת לפי פעימות מונה, זה יכול לעלות בערך 5 אג' לעמוד (+ מע"מ), כאשר בקניה עצמית צריך גם לתחזק את המדפסת וגם הדיו עולה כ4.5 אג' וגם יש את עלות המדפסת.

לי יש HP4300, בשכירות, ואני מאד מאד מרוצה. - זה לא משמש לעבודות גרפיות, רק לעבודות משרדיות, דוחות מדבקות וכדומה.
היכן שוכרים מדפסות כאלו?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;592426:
קומטופ. 036700505

את מה שהם משכירים הם גם מוכרים , והם גם מוכרים טונר של 10K ב 200 שח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;592717:
את מה שהם משכירים הם גם מוכרים , והם גם מוכרים טונר של 10K ב 200 שח...

יש אחריות?, ולכמה זמן?, ואיך השירות שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;591979:
לא מדויק.
אפשר להשיג מחודשות 4200-4300 בסביבות 1200-1500 שח (עם אחריות) , ממילא מה שאתה מקבל בשכירות זה הרבה פעמים מחודש. הם מדפסות שבנויות לעשות בלי מאמץ מליון דף ויש להם חלקי חילוף.
כל טונר (לא מקורי) , עולה פחות מ 200 שח, ומחזיק בערך ל 10000 דף. שזה יוצא פחות מ 2 אג'.
אם תחשבן את עלות המדפסת בתוכו , בחשבון של 100K זה עוד אגו' וחצי. סהכ 3.5 אג' כולל מעמ לעומת כ-6 אג בפעימה , וזה עוד פעימה ממש זולה.
האם יש איזה שהוא חיסרון במדפסת מחודשת [ואם לא, אז מדוע זה כ"כ זול בהשוואה לחדשה]?
והאם זה נכון מה שהם טוענים שהמדפסת HP4250 הטנר שלו מדפיס 18,000 דף או שזו גוזמא באויר.
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעיים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל יש למי תשובה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל99;594673:
והאם זה נכון מה שהם טוענים שהמדפסת HP4250 הטנר שלו מדפיס 18,000 דף או שזו גוזמא באויר.
נכון, מנסיון (בטונר מקורי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה